Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz haller26 #85461 üzenetére

    Teljesen igazad van. Oszinten szolva szinte minden build (kaszt..) olytan faek egyszeru hogy az valami felelmetes.. dehat a Diablo-t nem tengerbiologusoknak meg elmeleti matematikusoknak fejlesztik hanem egy nagyon szeles kozonsegnek kb 12-tol 80-ig barkinek. Ennelfogva nem lehet tul bonyi sem a skillrendszere, sem az iranyitasa.. Ez nem egy szenne macrozott starcraft.. ez egy ostoba de elvezetes hanck'n'slash. Odamegyek-megb*szom-elkefszik-kiesikbelole-felveszem-hordom-fejlodtem-orulok.. :DDD

    Gyarkolatilag minden build arrol szol hogy utom az 1-2-3-4 gombokat amikor tudom (cdr.) hogy buffoljam magam meg a partit, vagy vedekezzek, es kozben klikkelek mint barom a bal gombbal hogy legyen resource es amikor van akkor meg klikkelel esz neklul a jobb gombbal hogy elkoltsem.. roppant bonyolult..

    Sokan szeretik "felertekelni" az adott kedvenc buildjuket vagy kasztjukat hogy elhitessek (kvazi magukkal..) hogy ezzle nehezebb jatszani mint a tobbivel es ettol ok kulonlegesek es jobbak / ugyesebbek / tehetsegesebbek mint a tobbiek. Lo*szt.. Minimalis gyakorlassal meg kis raerzessel full egyremegy hogy mivel tolod. Mondjuk teny hogy a static monk a ww barbarhoz kepest valoban tobb koncentraciot, odafigyelest meg rutint igenyel, de azert barki, akinek minimalis affinitasa van siman meg tudja tanulni..

    Mondok ra egy remelhetoleg jo peldat. Forma 1.. van 22 pilota, aki mind baromi tehetseges, es jok a reflexei stb.. a 22-bol kb legalabb van 10 de inkabb 15, aki siman ugyanigy meg tudta volna nyerni a VB-t Hamilton bajnok Mercijevel ha beulteted a volan moge. Senski se gondolja hogy Lewis most annyival hudejobb pilota mint a tobbi.. Es ez mindre igaz volt korabban is.. szoval ha innen PH-rol odaulhetnenk a Quin69 gepe ele es a Quin69 paragonjaval meg az o monkjaval kene mennunk maxos szolo GR-t akkor bizd ide hogy sokan siman utana csinalnak.. ennyi..

    Eloadasom tobbi resze ingyenes tartalomkent elerheto a www.graninimegmondja.hu oldalon :DD

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák