Új hozzászólás Aktív témák

  • MegalodonS

    őstag

    válasz Gorneck #82963 üzenetére

    Nagy dolog a GR70 :R nekem legalabb is az,65 az megy(4fos) de meg nem talatam csapatot a magasabb szintre,te meg nem is jatszol szezonban!!

    Igen,en meg nem erzem ugye azt a paragont,ami neked,a 900+ vagy 1000+ nal van,en orulok ha szezon vegen 850 leszek osszesitve :) bar ha tudok aktivan farmolni 65+ akkor siman.A kockaba neked jol adta az itemeket(upgrade rare vagy reforge)?

    Szerintem is,a HT cucc nagyon jo es tetszik is,de amit latok jatek kozben a robot mozgasu kep,az nem tul jo!
    A DH az igen igy jart,de ez a kiegyenlitettlenseg, nem tudom hova vezet??Miert nem lehet mindenkinek hasonlo set??A monk jo valasztas lett,ebben a szezonban:)
    Most Monk+Barb kombo mindenfele,mast nem is latsz,na jo neha becsuszik WD,de en megszamolom az egy kezemen hanyszor jott kopis wd,mert alladoan a HT-s emberkek jonnek,akiknek senki nem orul!!
    Szerinted,miert nincsenek nagyon kopisek? :)

    Nem zarul a szezon iden,erdekes gondolat,de akkor mikor??Mondjuk nov egy uj kieg bejelentese,ami mondjuk kijonne jovore,az tul gyors lenne a blizztol,nem??Majusi kieg es koze raknak a szezon zarast??Na ez majd kiderul 1 honap mulva!Amikor nezem ti toljatok a GR70-et,masok mar 80-nal jarnak mondjuk nem veletlenul vagytok benne,a top 500-ban GZ :C

Új hozzászólás Aktív témák