Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Rayner #81138 üzenetére

    +Reinhardt:

    Nem lebaszás volt, csak furcsállom az embereket. Az is mák, hogy minden kiesett, szerintem ez már így is túl gyors gearelődés. Nem tudom, hogy néhány szezon után hova fogják még növelni a szinteket. Partyba csináltam Vyr wizz helyett egy supp monkot. Gyakorlatilag 5-6 játékóra alatt meglett minden item, ami kellett hozzá. Lassan úgy érzem, mint anno valami tört MMO szerveren, ahol voltak ilyen 500-10000x-es XP szorzók és minden fosta magából a lootot és az XP-t.

    "Arányaiban kellett volna esni"-hez: Anno KJ-nek volt statisztikája, hogy miből mennyi esik, levetítve azokra, akik használták a hud-ot (nem 2 ember) és ott néztem az egyik nevezetes Legendary-t, ami nekem anno kellett a Crusaderemhez. Egykezes legendary flailből 1:10hez volt az arány "hivatalosan" a Gyrfalcon's Foote-ból, átlagosan 81 óránként esett egy egy crusadernek. Nekem 300+ óra és 32k shard beletolása után esett végül egy pylon-os rareből. Arányaiban csúnyán beszoptam anno. :)

    A gift is ilyen, nekem 1 darab esett, lassan para 400, akivel játszom neki azt hiszem a 7. vagy 8. már, ha nem több. Ha kérnék biztosan adna, de support monk fegyverébe azt az 1 darab sajátot biztosan nem teszem bele. :B

    Edge: Partyban toltál esetleg Vyr wizzel néhány magasabb Griftet? Ott mik a tapasztalataid? Én ma reggel is mentem pár kört solo-ban, úgy eskü nagyon bejön a wizz (mondjuk reggel simán szedtem ilyen 150-180 stacket is, ha jó tömeget hozott össze a random), de 4-es partyban (mondjuk összerántós support nélkül) elég esetlen. Mióta lecseréltem a monkra meg is ugrott a szintünk, 60 vagy 61 ha jól emlékszem. (mondjuk ez nem mérvadó, mert eleve hülyeség volt support nélkül megindulnunk Griftezni. :B )

    Más: Azt lehet tudni, hogy az armory miért ilyen tetű lassú? Gyakorlatilag még a karakterek sem stimmelnek darabszámra. Az meg a másik, hogy mióta töröltem párat (régebben is) a total played time-nál mintha hiányozna az az óramennyiség, ami a törölt karikkal volt. Nem egy nagy érvágás, mert nem nézem minden nap, csak furcsa.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák