Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz jolti05 #75993 üzenetére

    Nyugi, a játéknak maximum 1%-a szól a fejlődésről (ahol ti tartotok) a maradék 99 pedig a level70es farmolásról/fejlődésről. Az hogy mi esik ki neked, vagy haverodnak kis szinten semmit nem számít. Úgyis ha léptek még 5-10 szintet minden rare ami esni fog erősebb lesz a kis szintű legendarynál. Amíg nem vagytok 70esek addig a gear nem igazán lényeges.

    (#75994) Bazsesz: Ez neked is szólhat adott esetben. Aki nem most kezdi a játékot az már rég 70es szinten farmol (velük meg csak akkor kerülsz össze ha te is 70es vagy), és odáig eljutni nagyon hamar megvan - legalábbis ha elskipelsz minden párbeszédet, végigtolod a story módot és mész adventure módba Malthael után farmolni a bountykat - ami sokkal több XPt ad, mint a story.
    Illetve 1 héten belül jön a mostani season (ladder) zárása, tehát benne van az is, hogy rápihennek sokan a következő ladder kezdésre

    (#75997) Sturdiridge: Mindkettőből legyen minél több. Ha választanod kell a kettő közt, akkor törekdj arra, hogy chc 1:10 chd legyen az arány a kettő közt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák