Új hozzászólás Aktív témák

  • Joezyka

    senior tag

    válasz Sheol #70939 üzenetére

    leesik az fps 30 alá :DDD
    most FPS-ről beszélünk vagy akadásról? mert 30 alatti fps-nél még nem akad. nálam -eléggé ritkán fordul elő a jelenség- akkor akad amikor ilyen 5-10 FPS-re esik le. Ez akkor szokott előfordulni amikor nagy a pálya (mondom NAGY) és 2-3-4 elit pakk is összejön, mert egymás seggébe vannak és persze mind1ik körül van minden ratyi mob, és mindenki castol ezerrel -> szarásig van efektekkel az adott rész ahol vagy.
    nem tudom mi az a "nemtommilyen" DH, de ha az amikor lerak valami fost a földre és nézelődik amíg meg nem hal a jónép, akkor találkoztam én is olyannal (múltkor 3 olyannal mentem +én (pici wiz) és akkor se akadt. pedig nincs is erőművem.

    amúgy a RAM sokat számít, és ha éppen 43 másik program fut háttérben és eszik a memóriát, akkor ne csodálkozz ha leesik az FPS. De ez komplex dolog, sok összetevője van.

    loottal kapcsolatban, én felhúztam egy monkot, mert nem bírtam nézni, hogy 4 zöld monk cucc is esett már, és nem volt szívem kidobni :D
    amúgy meg mostanában ugyan az a gyűrű meg 1h esik folyamat. kb 20-20at tuti szétszedtem mostanában... De a mondó vagyok, hogy ha valaki valamit nagyon akar akkor előbb utóbb kiesik. pl ha kell egy gyűrű akkor folyamat BS-t arra lövöm el. ha kell akkor 10-20 alkalommal is elverem az 500-at rá. megvan, jön a következő. kitartónak kell lenni, ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

Új hozzászólás Aktív témák