Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz Cyberbeni #6980 üzenetére

    Elöször is ez off sztem. Másodsorban a hsz-del kapcsolatosan: az észrevételeidet benézted csúnyán és mivel nincs időm sza*ozni ezért távírati stílusban:
    (igaz nem érek rá most gémelni de a kedvedért belépek, nehogy téves értékeket adjak meg-amin érvek hiányában, nyilván lovagolnál-) energy arm(prismatic)+force weapon 150k dps, (pinponttal 160k)
    jól látod a vile ward szinte az egyetlen amit le szeretnék cserélni (esetleg a bal ring(+dps), + a str. bracer(all.res.) de ezek várhatnak).
    A többi elég jó darab sztem (nem a 3set/napos drop-emberek szemszögéből, de jó).
    Csizmának bármi jobb lenne? meg vagy te húzatva, a wiz armor/allres nerfje után mutass már egy ilyen +armor/allres-es darabot amin hasonló statok vannak, normális pénzért (tehát nem +30m), mert ha tudsz ilyet megveszem, a 11% mov meg bőven elég, mivel a tyrael ad+12%-ot, az össz meg lehet 24, szóval 1% azt hiszem nem a világ.
    A blizzard lassításra van, meg hogy a cold blooded a +20%dmg-et beadja, hasonló elv végett van a slow time (time warp), így ez már +40%dmg + a slow time is lassít 60%-ot (+az ellen AS -20%, meg a projectiles mov -90%) erre jön a ray of fr. ami tovább lassít 60%-ot, ha gáz van diamond skin, crit mass meg a 15s cooldownokhoz épp használható (szemben a 100-120s archonnal), mindez elenyésző ap költséggel (blizz:20+ray:16ap) szval ki van ez találva :K . A többi nyilván szted is ok, mert különben kritizáltad volna.
    Loh helyett van 450lifereg és 1700 lifekill, ha gáz van blood magiccel mellé rakok 1,5% loh-et (eddig nem nagyon kellett).
    A witching hour 30m-nál kezdődik, de ami tényleg megérné(+ ~10kdps) az armor/allres hiányt az meg a csillagos ég. (ha tudsz 10-20-ért, megvenném :D )
    Egyébként szertném látni azt az mpl10-képes wizát, ami nem milliárdokba került és használható solo/multiban is (ugye itt nem az összecsukló dps-ászok a menők).
    Egyébként mostanában előszeretettel kiabáltatom le magam barbival és emellé energy armor pinpoint barriert használom (esetleg még az említett blood magic), így 155k a dps és megállok a monsták előtt is (mpl5-ben legalábbis).
    Ja ha már annyira az abszolút unbuffedra vagy kiváncsi: diabloprogress
    . (nyilván véletlen jött össze az ~9600 heroscore, meg a végén a pvp dummy érték is)

    Szerintem is kicsit tájékozodj, alaposabban rágd meg a témát, mielőtt bepróbálnál.
    istenem, már megint mire baxom el az időm :U

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák