Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    HA már wizardnak a témája, kísérleti archonwizem kb. kész van:
    Sorcy
    Elgondolás:
    A light skill ágat választottam, a paralysis passzív miatt (stunol a lightning skillekre) és így gondoltam a trapped gem jobban profitál. Gemek: powerfull(edam)+trappped(CC dam)+swiftness(CDR)
    Taktika: elitepakk jön, rájuk lightningos blizzard(+15% sebzés lightskillel) + lightos blackhole aztán archon.
    Amúgy amint lehet mindig archonba váltani, mert ott a teleport és a sok CDR miatt 1 secenként lehet teleportozni. Amíg nem vagyunk archonba blizzard+arcane torrent, a swiftness a torrentre nagyon jól proccol.

    Gear:próbáltam egy ideálisat összetenni legyen nagy avg és sok elitedam, vyr cipő sajna csak ez van egyelőre és a furnace(!) még mielőtt vki itt lolozna sima ros-ban esett akkor még ramalandi kanyarba se volt, 2.1 PTR idején már bántam a dolgot hogy rossz stat lett tekerve rajta de ki a fene tudhatta volna előre(perf 8%-os volt amúgy, 2.1 konvertálás után lett 50%-os).

    Tapasztalat:
    Finom a stun, minél nagyobb a mob annál gyakrabban adja be, pl egy RG többet van stun alatt mint nem.
    T6-ot simán viszi, ok ez ma már kb. röhely kat. ofc :) és dicsekvésre sem ad okot.
    Sajnos nem vmi acélos a dolog, gr-be még nem mentem vele de érzésre max 32 lehet benne és lehet sokat mondtam.
    Egyszerűen nem lehet azt megoldani hogy leviszed a CDR-t és mellé még brutál DPS is maradjon, nem megy és kész.
    Sajnos lassú, sokkal lassabban öl mint a firebird wizem(most solo gearben van, unity+fb gloves), azzal qrva gyorsan lehet ölni. Ezzel az archonwizzel meg nem éppen. Eleve ugye ha az archon downban van már lassabb a dolog, firebird wiznél meg ott a brutál dps és a DOT is, ott pár sec alatt pukkan a pakk és nem kell várni olyan skillre amit ha aktiválsz sínen vagy.

    Végszó:
    Szóval nem tudom, poénból meg mókából lehet vele nyomatni de szenvedős sajna. Nemtudom még mit lehetne ebből kihozni, talán másik skill dam ág, CC-vel pl. arcane ágon ott a temporal flux, vagy cold-nál a cold blooded és a cold dam úgyis lassít...
    De valszeg mind hiába a fireág most sokkal erősebb ez van(de legalább van :) ), archonozni meg firebird setben nincs értelme mert vyr set nélkül nem lehet levinni értelmes szintre a CDR-t.

    Aki szereti a nem mindennapos buildeket próbálja ki végülis élvezetes tud lenni, mindenesetre publicban biztos pilláztak mien wiz ez.

    [ Szerkesztve ]

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák