Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pluhi
tag
Kicsit túlgondoljátok ezt a cache dolgot, egyszerűen a nyitáskor rollol, tehát számít, hogy kivel nyitod ki. Épp annyira lesz smart loot benne, mint bárhol máshol. 9x%-ban (nemtom a pontos értéket). A többi meg offloot. Ennyi.
Muton irásából nem tudom eldönteni, hogy viccel-e
Diablo 2-ben volt egy időben ilyen asszem, hogy ami nálad van gyűrű az nem esik, de lehet az is csak legenda volt.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
tegnap pár órát seasonködtem de olyan agyzsibbasztóan szar a loot hogy pusztulat. többet a büdös életbe nem lépek be seasonbe az tuti az örök alapanyag hiány meg szintén szar.
Szóval a season sztem nem élvezetes hanem: FRUSZTRÁLÓ[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
Már rég season elő hete óta. jó fej a kakasfej
valszeg ja minden seasonnek lesz exclusive transmogja, de ha ezt mindig a lvl70-ért adják akkor annyit majd mindig megteszek érte, de ennyi. Ha a seasont nem teszik csábítóbbá akkor nálam esélytelen lesz továbbra is.[ Szerkesztve ]
-
pluhi
tag
Csináld meg még 10-szer és gyere vissza
Gondoljunk már bele a programozók szempontjából is.
1. Figyeljük mi van a ládában/invben, (de ami a földön van, azt már ne, azt minek). Ebből kalkuláljuk ki, hogy mit dobjon a cache.
2. x=rand(100), ha x=1-10 -> drop RORG.Ilyenkor mindig vanilla WoW Onyxia jut eszembe az ő Deep Breath spelljével. Egész összeesküvés elméletek voltak, hogy mikor tolja és mikor nem. Hány dot van rajta egyszerre/összeáll a raid/milyen fajú a main tank/milyen class a leader/mi a raid ID, stb. Mi volt? Sima random.
Muris dolog az emberi agy az ő mintázatkereső mániájával . -
-
Thrawn
félisten
válasz Thrawn #67634 üzenetére
No, hát egy gyors bountyt még tudtunk csinálni, előtte elszórakoztam az időt publicon. Egy barbárt húztunk el GR37-ig, de legalább jó sok upgrade esett neki
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
granini
őstag
válasz Thrawn #67663 üzenetére
"Egy barbárt húztunk el GR37-ig" - .. jah.. magad utan a foldon
Varjuk erdeklodve azt a patchet amiben benne lesz az a 4-5 uj gemm ami segit eletben tartani a meele karaktereket hasonloan ahhoz amikor mp10-en RoS elott meg mukodott a Life Steal, es volt dps is meg talpon is maradtunk..
Alairas udvozlettel egy lelkes monk..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Thrawn
félisten
válasz granini #67665 üzenetére
Valahogy így nézett ki ja
Részben sárga cuccok voltak rajta, meg egy-két set, sehol egy RRoG. Ki akart szállni GR28 után, hogy úgyis csak lelassítana minket (3 DH), de írtuk neki, hogy maradjon nyugodtan. Hálás volt érteDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
DaveNo1
veterán
-
őstag
Demon Hunterre melyik szett/szettek, amiket érdemes rá összeszedni? Paragon 194-es jelenleg.
-
userxy
őstag
válasz Cingáriusz #67670 üzenetére
Mara 5/6 set egy rorg gyűrű és egy tasker kezes, WH övvel. Ja és egy SOJ és egy Etrayu. És egy Julia neck.
(#67668) Sárpac
3 TnT, 5 SOJ, 1 WH, 3 Etrayu, 5 Magefist, Full mara set már vagy 4 DHra való.
[ Szerkesztve ]
-
khirill
aktív tag
válasz Cingáriusz #67670 üzenetére
embodiment of the marauder... amit csak marauder szettnek becéznek... tasker and theo kesztyű... és egy bombadier's rucksack tegez... ez az alap... de olvass visza mert nagyon kitárgyalták a srácok...
annyira kitárgyalták, h ezt a keveset fejből vágom már pedig nekem nincs is dexes karakterem...
pluhi: érdekes nekem is csak 2 esett ezidáig... mondjuk az egyik eléggé max-os...
[ Szerkesztve ]
ratabyzou
-
oxox
addikt
válasz userxy #67671 üzenetére
kinder nem jobb mint az etrayu?
nekem igy alakul
1 TnT (még a WD-nek Kadalától), 10+ SOJ, 6 WH, 1 Etrayu, 10+ MagefistMagefist Kadalától általában...3leg-ből 1 az kb...
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
őstag
-
granini
őstag
válasz Sárpac #67676 üzenetére
"Tegnap 2500 shardot szántam gyűrűre 0 leg."
Mas kerdes hogy az inflaciio utan Kadala-nal az kb 8db gyuru 'szodnameg.. meg az is amelyik rinyalt hogy neki jaj de sokat kell futkoraszni a kovacs meg kadala kozott teli stashel..<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
-
khirill
aktív tag
tudom, h ritkább a t&t... de nekem a magefist jobban kellett volna... fele paragonnál tartok és pechesebb vagyok... ennyi... szvsz rendben van a dolog... amúgy pl. taskerből nekem esett vagy 5 frostból pedig csak két szar... igazándiból nem is sírásból írom csak érdekességképp... (na jó a "soha nem eső" rorg egy kicsit megviselt... )
ratabyzou
-
vhunor
őstag
A lókupec crusader milyen magas GR-ig életképes?
-
-
Huha81
tag
Szerintetek melyik lenne a jobb egy M6 DH-ra?
Egy int-es nem épp a legjobb TT + mara gatya vagy egy egész fullos mara kesztyű + Hexing pants?
A +dmg úgy is jön a Hexingből, hiszen állandóan futkorászni kell.
Róla lenne szó: [link] -
Lokids
addikt
Csak éreztette veled, hogy szeret.
Ajándék elitnek...De te wizzardal hogy a fenébe tudsz életben maradni soloban?
Én nem tudok mást csinálni, mint lecastolom a hydrát, meg a blizzardot és futok. Ha utolérnek, akkor ütnek, és utolérnek, mert folyamatosan égnek, így kell idő, még megfekszenek.Oké, nincs 2h fegyverem. Hétvégén hosszú órákat vadásztam,. Az összes 2h kiesett, ami eshet wizznek, de furnace nem. Az 1 maximust meg bezúztam a 3.3K-s dps-ével.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Edge
veterán
válasz Lokids #67690 üzenetére
alap hogy unity rád + followerre aztán meg ott a black hole, használd, meg a mirror images-duplicates az tauntol is+blackholeoznak is a klónok, vagy teleport-safe passage(25% damred teleport után), meg nem árt jó sok ehp, gr 35 felett pedig force armor prismatic helyett: így
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz Huha81 #67689 üzenetére
Az a T&T szerintem még így is jobb, mint a Hexing. Ha van egy jó Mara kesztyűd akkor azért próbáld ki melyik kombinációval haladsz gyorsabban.
Augusztus vége felé így állt az erősorrend: [link]Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Gorneck
legenda
Lehet azzal normálisan is játszani...van tank monkom és van DHm is, amivel eltok szütyizni magas GR-en, Pala meg most nagyon tetszik...
Magas GR meg nem játszik...mivel nem tudunk kijönni 38-ból...még mindig...tötyizünk egyhelyben.Lassan kicsit értelmét veszti az egész GRezés a jelenlegi blőd formájában...folyamat elbukja az ember a riftet, akár 35-36on is xar map miatt, arról nem beszélve, hogy bizonyos karik 1-1be ki vannak szedve az egészből...Pala-t ne vigyél mert szétlök, dpsMonkot ne vigyél me meghal, barbárt ne vigyél mert xar...vigyen az ember ollan nyomikat amivel semmi élvezet sincs?
Gorneck#1239
-
őstag
Tényleg van 2 socket-es fegyver a játékban? Én még egyet nem láttam. Ezt google kereső útján találtam neten.
Hand Crossbow-ból is 2700-2800-as alap dmg-snél nem láttam nagyobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest