Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz ReFleXx #67299 üzenetére

    Hat eleg velemenyes.. season kozepen buffoljak a WD-t.. megvaltoztatjak Kadala arfolyamait.. nehezitik a trialt.. kb nincs ertelme a seasonnek innentol (mondjuk en nem hasznalom..)

    Az uber valoban lehet meg cel.. T6-on jobban dobjak a kulcsot, raadasul most mar vagy mindenki kapja vagy senki, szoval lehet klanszinten / csapatszinten egyeztetni kinek mibol mi kell.. es a T6 uber fixen ad materialt szoval egy fullos HF amu bizony lehet cel.. az is valami..

    Nekem a legjobban a gemm upgrade fajt eddig is, most meg plane.. nem tudok GR38 fole menni csapatban, szoloban meg egyelore 34-en allok M6 unity DH-val.. a monkom es a DH-m gemmjei is megrekedtek 36-38 szinten. Nekem egy nehezen behuzott GR utan nincs szivem ranyomni az 1%-ra meg a 4%-ra.. meg a 15-re csak csak, de komolyan.. :U igy nem fogok tovabb fejlodni, mas lehetoseg pedig nincs, mert egyelore a gear meg a skill kiforrott, kesz a build..

    Ha kinkeservesen es/vagy ultra mazlival megcsinalunk egy GR37-et mondjuk, akkor is csak max 38-ra enged upgradelni kulcsot. Oke a 38-ast elbukjuk, de gemmet engedni fog.. jah.. 1%.. uh kb nem tudok gemmet upgradelni :(

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák