Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz CzKaresz81 #61378 üzenetére

    Normálon aztán cefet mindegy. Ugyanúgy 1hit az elit is. Minek kerülgetni? A drop esélye a cahceból legendary és setre gyengébb alacsony nehézségen (torment only setek nem kis eshetnek). Azt nem tudom, hogy a reward legendaryk esélye is kisebb-e, de szerintem igen. A normál run amúgy is hülyeség split bountyban is. Max a teljesen kezdő 70-es karaktereknek az a megfelelő szint. Felette egy közepesebb sebzéssel is már több a hátránya mint az előnye. Ha split bountyban masteren is egyedül mindent egyhitelsz, akkor a normál semmi pluszt nem ad.

    edit:
    észrevétel: az az aughild braci haszontalan ha egyszem magában van. Akkor inkább reapert gyárts! (persze ha nincs anyagod, akkor mindegy).
    - Split normal bountyra a tactical advantage passzív hasznos. Ha vaultozol, akkor kapsz egy szép izmos speed bonuszt utána.
    - Amíg nincs meg az ötödik marauder set darab, addig az egyik darab felesleges. Ha találsz DPS-ben jobbat, akkor ideiglenesen cseréld le (andariel, jó set/legendary kombós egyéb, esetleg pride sisak act 3 bounty pakkból)
    - a globe passzív nekem jobban bejött mint a perfectionist. Persze ha neked az áll kézre, akkor a te dolgod. Reaperrel globeonként visszadobja majd ' a felét a hatrednek.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák