Új hozzászólás Aktív témák

  • ChME

    tag

    válasz davidsz #60486 üzenetére

    Én anno idáig bírtam cérnával: Sekai
    Ez már jó pár hónapja volt, épp ott voltam, hogy a korábbi arcane res helyett át kellett volna állnom fire-re a cinder miatt, de sok tucat bracer után sem tudtam egy megfelelőt craftolni (ez még akkor volt, amikor voltak legendary materialok és közben a dust készletemet is lenulláztam), miközben ismerősök léptek egyre feljebb, én pedig egyre kevésbé voltam hasznos a csapatban (ZDPS support monk nem érdekel).

    A fenti gearben T4 nagyon simán ment, a DPS megvolt gearből, a dolgot bealvóssá pedig a unity tette. Érzésre T5 is ment volna, ha sikerül a reseket majdnem teljesen átalakítanom. (Sweeping Wind csak az inna miatt maradt bent, sosem volt meg régen a hármas bónusz így most meg akartam nézni milyen 'érzés' :) )

    Ami a monkod illeti:
    Sixth Sense rossz választás, a dodge túlságosan megbízhatatlan, ha már DEX konverzió, akkor egyértelműen a Seize the Initiative. Ha a fenti mellé megy One with Everything, akkor a maradék két passzív slot már többé-kevésbé ízlés kérdése. A Transcendence egész jó ütemben tölt vissza (passzívhoz képest), ha nincs az embernek túl sok HP-ja (mert egyébként 'érzésre' harmatosnak fog hatni), és próbálsz minél inkább spirit spamre építeni. Erre a legjobb kiegészítő az Epiphany, alacsony szinteken simán mehet a fire-es rúnával. Epiphany mellé, vagy még pár CD-s képesség mellé a Beacon of Ytar majdnem kötelező.
    Ha már fire build, akkor érdemes arra figyelni, hogy ha nincs különösebb oka, akkor a sebző képességek is fire-t sebezzenek: Seven-Sided Strike-nak kevés értelme van jelen esetben (Sudden Assault rúnával lehetne jobban 'menekülésre' használni, de erre is vannak jobb választási lehetőségek), és a Way of the Hundred Fists rúnája sem stimmel (és utóbbinál a fire-es rúna attack és movement speedje kellemes bónusz). Ezeken a slotokon lehetne optimalizálni, vagy inkább kicsit a védelemre gyúrni, de amíg nincs jobb gear, vagy nem érzed jobban a kasztot, addig lehet más Mantra is hatékonyabb lenne.

    Gearben fejlődési lehetőség egyértelműen a +fire%-ok, nyaklánc, SoJ(/Unity), Cinder, még egy Devastator is hasznos lehet, hosszú távon Sankis. Ehhez persze sok farmolás és sok shard kell, máshogy nem megy. Jelen patchben nem látom, hogy azért fire-ként el lehetne jutni solo T6-ra úgy, hogy ne legyen túlságosan szívás. Lightningra ott a felbuffolt szett, és ha tudsz éjjel-nappal dashingelni jobbra-balra, akkor a túléléssel is kevesebb gond van. De ha nincs rá sok cuccod elrakva a bankban, akkor azt sem egyszerű kiseggelni.

    Szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák