Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz mephi666 #60221 üzenetére

    nekem a 120x oras wd-m hullott el...szerverlagg miatt...mikor beverzett a kepernyo nyomtam egy esc-et, de nem mentette meg...ket hetig ra se neztem.
    most az uj piros kavicsoknak koszonhetoen+ cain setnek 4-5ora alatt felhuzok egy karaktert. friends-ekkel meg gyorsabban megy...vegyel fel, altalaban esti meccs alatt fent vagyok segitek szintezni.
    ill. ami fontos legyen mindig masodik karaktered (nekem most minden kasztbol van lvl70, wiz-bol ketto is,m mert dobalta a fire- cuccokat), es akkor kevesbe sajnalod ha valamelyik elhullik (ill. nekem is fullon van a lada a sok tartalek vacakkal). A crusade szerintem jelenleg a lejobb valasztas. unalombol huztam fel, es a legerosebb karakterem lett pikk-pakk (tegnap T3-on elvolt vigan...egyedul ugyan nem rohanos, de nem kell izgulnom)

    ill. ami nekem meg bejott a csapatjatek (akar pubon is, mert tobb a segitokesz emberke HC-n). amugy ha esc-re van idod akkor egy T-t is nyomhatsz (nekem is volt, hogy pont akkor jott a szomszed mikor a legnagyobb verengzesben voltam), vart egy kicsit amig a pixelkardomat a faluba teleportaltam/

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák