Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz mikromanus #57890 üzenetére

    Most hetvegen epitettem at a barbarom - Cadal tanacsolta es tok igaza volt..
    Maradt a cinder+magefist+reaper ami a fire build motorja ugye, de korabban a +8 AS miatt cain sapi+naci volt rajtam valamint egy Chilanik ov (warcry utan 38% MS 10 secre a csapatnak) es egy BojAnglers +14 hota dmg-es..Igy volt kb partiban buffokkal 10M tafneszem, meg olyan 1.4 milla sheet dps. T4-5-on mar sajna sokszor fekudtem a csunya kombos eliteknel..

    Aztan Cadi mondta hogy hat szerinte a damage reduction sorok miatt bizony az Aughild szet meg egyes Blackthorne darabok elegge az end-gear reszet kell kepezzek magas szinten. Ugyanis az egyetlen ami gondot okoz(hat) T4-5 es felett az az elit. A trash-t leveri mindenki, de riftben bekapsz egy harmas elitet a legordenarebb kombokkal akkor vege a dalnak, es az egesz parti 10x fog fejenkent meghalni mire egyesevel leverjuk az elitet. Tipikusan Act5 vermezo (nemtom a nevet ahol a talaj is sebez az a mocsaras szar..) ott mi rendszeresen fogunk ki olyan elit kombot hogy tudozzuk a talajvizet..

    Uh. feltettem Royal ringet (sajnos dexes de legalabb brutal trifect..), craftoltam Aughild fejest + vallast (tehat full set..) feldobtam egy Blackthorne nacit + ovet (az immunt igy nem adja de a 2-3 bonuszt igen..) es egy Ice Climberst. Feltehettem volna BT csukat is, de ugy veleml a fagyasztas tobb gondot okoz maga szinten minthogy alad teszik a plague-ot vagy a desecet..

    Na igy lett -100k dps veszteseg mellett +7M az az osszesen kb 14M (partiban 16-18M) tafnesz. Innentol nincs gond. A dam.red against elite nagyon nagyon kell.. mellesleg a -100k dps-t szepen kibalanszolja hogy ezzel a ket szettel felment a en dmg against elitem 50%-ra (SoJ is van rajtam).. Buktam a parti futast meg 14% Hota bonuszt, cserebe nem fagyok es nem igazan halok.. :K

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák