Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz SzlobiG #57887 üzenetére

    Nem a sebzéscsökkentés van. Ez fire barbi. Az extrasebző tüzes rúna jár a barbitriónak is. :DDD

    Az immo set és T4 "haladóssága" közt nincs összefüggés. Attól hogy van egy seted még simán szar lehet és kevés T4-re. A full sethez például használok lvl 60 itemet is. Azon sok dam és vita bukta van például. Más oldalról ha van négy barbid végig, de sebzésed kevés, vagy a toughnessed kevés, akkor nem sokra mész T4-en már.

    Casual friendly = elég a magasabb nehézségre a kevés is, meg könnyű játszani vele
    Azért ha megnézed nem épp a legpöpecebb rollok vannak az itemeiden. Kb megvan az earthquake set, meg pár "kötelező" fire skilles item, de az affixek nem nagyon közelítik meg az elérhető max értékeket, vagy nem kiemelkedőek 4 primaryra.

    A földrengés és semelyik időalapú sebzés se stackelődik tudtommal. Vagy tévedek? Ha leraksz négy earthquaket egyszerre egy helyre az ugyanannyit sebez, mint 1. Kivéve talán hogy picit tovább tart, mert 2-4* castolod. Ha halmozódik a sebzés, akkor az bug a jelenlegi D3 logika alapján.

    (#57888) granini
    Ez a lényeg. Nem fognak 101 nyomorákot hajkurászni és szétszóródni 1000 nlgyzetkilóméteren. Seismic-immo kombón a barbárok+follower felfogja a támadás nagyját és tehermentesít. Más buildekben meg épp a karakter az, ami megoldja valahogy a "tömörítést". Vagy skillekkel, vag csak annyival, hogy feltorlódnak rajta az ellenfelek és többet ér el a csapásaival.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák