Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Addig szidtam a dropot, hogy esett egy Tal öv, így visszaraktam a Tal offhandet is a Trium helyére
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
LLKobe
veterán
Nekem 2 napja esett ki, mákom volt vele. Most kénytelen vagyok szétbombázni az eddigi build-em, szintén lightning-ra állok át.
Az öv tegnap esett, arra a jó res-t kell rátennem, bracerből van egy ugyenilyen mint rajtam van csak max AS-el, arra a maxos lighning damot kell rárollolnom. Aztán egy mempo is esett tegnap, arra CHC kell, valamint kraftolni egy kesztyűt hogy a sapi nélkül is meg legyen a cain sett.
A frankó amulettem meg véletlenül bedaráltam, uh egy átmenetivel megyek amíg nincs jobb.
Szóval unatkozni nem fogok...Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Edge
veterán
válasz buherka #55298 üzenetére
mennék majd veletek pár kanyart... az a braci archonon nem segít az nem használ ap-t, rajtam inkább azért van hogy túléljem azt amíg archon CD-n van. De tény hogy a kutyás wd az nagyon jól jön, pl tegnapi T6 partiba is Refi azt hozott Bahama-nak is jól jött.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
vendingo
veterán
Milyen block-os cuccokat lehetne crusara aggatni?
Van pajzsom, van extra blockos sisakom, csak nem tudom, hogy milyen lehetőségek lennének még.
Összeraktam egy buildet, ami 5-10 millát sebez blokkoláskor.
T1-en beállok az elitek közé és pillanatok alatt megölik magukat, csak kéne még block.Thorn-t hogyan lehetne növelni a skillen kívül?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
mikromanus
veterán
válasz vendingo #55306 üzenetére
Thorns sebzes:
item secondary affixekbolskillbonus lehet % vagy fix mint az affixeken)
main stat: statpont/4*% azt hiszem a buff.
speckó itemek: többszöroz, hozzáad fegyversebzeshez vagy teruletsebzesse alakit
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
vendingo
veterán
Köszi mindkettőtöknek.
Thorn-os bracer van vagy 5 db, azt mindig dobja a gyűrű helyett
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
oxox
addikt
tegnap sikerult, a varazslomat upgradelni. HC emberke, s eddig mindossze 20-25ora jatek van benne, de este gondoltam megnezem T1-en...meglepetesemre viszont egesz jol birta.
buffolt ertekek
DPS 701k
All ress 1600-2100 kozott
Toughn. 13 millio
healing 7000 korul.dps kene meg, csakhat itt mar nem nagyon potyognak a jobbnal-jobb cuccok...Kadalatol kb 60-bol dobott egy legend offhandet, persze crit nelkul, es mar egy vagyont elkoltottem, de csaknem adja be.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Dictator^
veterán
Monkra csinált valaki már olyan CD red. buildet amivel végleg Epiphanyba van? Gondolom lehetséges, bár megéri?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
-
Gorneck
legenda
válasz Dictator^ #55315 üzenetére
Buildet? Van egy passív erre a célra oszt csók, van set, van parapont, van lik sipkába, van cd red roll...szal többnyire a geart kell hozzápakolni...de sztem azt a 45 secet nem egyszerű ledarálni...akkor már inkább serenity.
(#55319) sith7: Hááát remélem idén még meglesznek.. A WD meg kb két éves projekt lesz...a jelenlegi szuppper loottal...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
0Li
senior tag
Kicsit olyan érzésem van, hogy a játék max 1x-2x dob ki egy normális itemet ha nem jó a roll akkor abban fogok megöregedni és így jártam. Napi szinten 50+ leget török szét, 95%át unid-ként és az összesnek max 1%-át rakom el, azt is csak azért mert talán jó lesz később, de már így is hely szűkében vagyok a sok szemét miatt, amit tárolok. Még mindig van olyan mojo/mask amit nem láttam esni.
Kérdem én:
Mi értelme ennek a sok legendarynak, ha 95%-a szemét? És miért mindig ugyanazok esnek?
Kadala volt hogy 500 shardbol 3 ugyanolyan st. arche... kesztyüt adott, aznap már a 8. ugyanolyat.lehet rossz fórumon tettem fel a kérdést
-
Gorneck
legenda
Vminek esnie kell... Ez volt eddig is...1-2 jobb cucc a sok xar közt. Most sincs ez másképp csak a drop még mahináltam, a randomhoz kb semmi köze.
A klánba van olyan ember aki tényleg rengeteg időt vert bele 1-1 kariba és a komolyabb 70es setekből még nem látott egyet se...míg van olyan aki nem győzi hova rakni.Szóval kicsit vicces...persze akinek már megvan a Jade+Zuni set annak már sok dolga nincs az adott karival...max tényleg csak apró finomítások míg tart a goldja ami ollan szinten fogy, mint állat.
Amúgy napi 3-4 leggel keménykedem...ha esetleg több esik az a ribanctól van vagy már 5 óraja tolom.... Napi 2-2,5 órával sajna ennyi esik...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Muton
addikt
nincs mese, megírom a blizznek, hogy kicsinyes primitív állatok! már vagy 2. alkalom, hogy véletlenül pont úgy jött ki, hogy egy goblin megölésével léptem szintet, és roppant nagy genyóság, hogy legalább ilyenkor, szülinapi ajándékként nem tud dobni egy legendet/setet.. szánalmas...
na mindegy, lehet, h elnézem enkik, mert esett végre vyrs csimma
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
JSaN
addikt
Melyik runaval erdemes vinni az allando fetiseket? jeramal 8-11m dam, carnevilel 4-5m de messzirol kopocsovezve, melyik legyen orok dilema marad ez.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Gorneck
legenda
A passzív minek, ha skillt is viszel? Egymás ütik vagy full zunival nem?
(#55331) Dictator^: A 45 seces kutyákkal nem tudtam mit kezdeni WDnél úgy hogy volt rajtam vagy 50-60% CD red. Szal a két perces Archon nemtom mitől megy le 8-10 secig. De az amúgyis alig DMGelő Monkot nem nagyon szeretném meg jobban lenullázni, mikor ott a Palm és Senerity. DMG-et meg tolja a WD mögöttem...ha jól kritel a Garga T3on 1 hiteli a teljes elitpakkot. De simán ki tudod próbálni, le lett írva mivel lehet előre lendíteni a dolgot. Buildet meg ollat raksz össze ami neked szimpi. Csak a passzívra kell figyelni.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
0Li
senior tag
válasz Gorneck #55332 üzenetére
Runát kérdezte nem a passive-ot.
Egyébként nem ütik egymást. A passive-ot fontos használni. 5+ fetish is csatlakozhat az army mellé bár még soha nem sikerült megszámolni őket, de szemmel láthatóan többen vannak.
(#55335) JSaN: az a legjobb mert eleve +phys%-ra kell gyúrnod.
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz Gorneck #55332 üzenetére
Full zuniban megyek, es azert kell mind 2 mert igy sokan lesznek.
Am mert csak az aktivbol jovo fetisek maradnak meg, a passzivbol jovok ugyan ugy 60 sec utan kidolnek. (most tesztelgetem)
0li A legion runaval jo lesz.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Gorneck
legenda
Ezt kérdeztem, mert most ha idézel a meglevő fetishek eltávoznak... Ezé volt a kérdés, hogy akkor Zuni és a passzív+skill együtt müxik e. Ezt akkor legalább nem cseszték el...mint Monknál az innat...
Illetve a sorrendre kell csak figyelni...(#55335) JSaN: Ezé jó a denevér, vagy béka (békás fegyóvel). Szal a denevér 2vel, a béke 1,5tel a többi 1el procolja a böliseket...nekem szinte végig full létszámom van, illetve pikk pakk full lesz..
De ha a meglévők mellé szépen termelődik a passzív által fetish, akkor sztem MoJ jobb lenne mit köpködni... És még a Gargát is betenném.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
JSaN
addikt
Mondjuk en poisonra gyurtam, de majd meg at varialom.
Most mar a T4solo is mint a vaj ugy megy.
Szerintem mind 2 fetis megoldasnak meg van az elonye, T1-3 kozott szerintem jobb a dartsos gyorsabb es daralosabb nem kell varni mig oda ernek a fetisek, masfel kepernyorol mar szorjak az aldast es fekszenek a dogok, ill szukebb folyosokon oda se fernek hagyomanyos modon.
T4tol felfele mehet a hagyomanyos, ott mar en is darts helyett confused bekat vagy lasitos pokhalos pokokat viszek.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
sith7
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Thrawn #55302 üzenetére
tal off ennyire jo? triumon az elemental damage azert komoly fegyverteny.
mas: fire wizard, ti merre finomitanatok ezen tovabb?
gatya cseres, talan a csizma is (ice climbers? bar ez a fire walkers is amire kell arra perfect), esetleg a sisak (andariel), plusz gyurubol nem akar nagyon esni. rakoffra mehetne meg int helyett legalabb 8 chc, akkor mar talan megerne azt is cserelni. gyuru nem esett sajnos jobb. meg vallason lehet vit kene a resource cost helyett, de ezen meg agyalok.
esetleg fegyverbol devastator / burning axe kene ami erdekesnek tunik.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Gorneck
legenda
Mint befőtt elvok én...főleg, hogy nem kell napi szinten Monkoznom...
Nincs...gondolom hallowhoz kéne? Azóta se láttam...mondjuk nem is kerestem konkrétan...
(#55342) vendingo: 8-9dbom is volt belőle mikor Palát terveztem...de a vége Barbi lesz... Bezúztam azóta őket...talán 1-2 van még.
(#55343) Edge: Jahh, annyira, hogy 1 db se esett belőle... Mondjuk szerencsére vannak segítőkész emberek.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
MrTwister
őstag
Sziasztok! Mi az a Conduit Pylon? Én még sohasem találkoztam vele szerintem...
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Cadal
őstag
válasz MrTwister #55346 üzenetére
Rfitben találhatsz néha, elég mókás dolog. felkapod és rohansz, utána szeded a lootot.
Conduit Pylon: Lightning zaps your surroundings, causing massive damage to nearby enemies and obstacles.Sith7: Ha Tecpatl kell, akkor nekem is van, délután kb 15:30 tól gépközelben leszek, ha kell vegyél fel tudok egyet adni. cadal#1990
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.