Új hozzászólás Aktív témák

  • Kicsimix

    őstag

    válasz Edge #54465 üzenetére

    Mivel magasabb az AS ez minden értelemben azt jelenti, hogy egy adott idő alatt több sebzést visz be.Akár milyen skillel mész. Ez főleg archonnál állja meg a helyét ahol csak az arcon ideje szabja meg a limitet. Nyilván a disintegrate-nél pl hamarabb kifogy de ott is több sebzést viszel be kevesebb idő alatt.
    Amúgy csak a triumhoz ragaszkodtam mert szerintem az AP az fontos hisz minden skill ebből "él".. Nem a dps-miatt.. Látod az új triummal jóval tovább nő az elemental damom.

    Most mentem partyban gyorsan egyet.. Még nem tettem apocot az új triumra.. T2-n Nem volt semmi katasztrófa.. De majd megmutatom esetleg vagy levideózom..

    Eddig mentek a bossok, javarészt én szedtem le archon csapkodással mindet... De megnézem mi van ha kifogy és disintelni kell.. ((Nem fogy ki olyan gyorsan mint gondolod a disint...Avagy több sebzést is viszel be ezt se felejtsük)

    Jó amit írsz te is ,hogy nem csapkodsz.. Csakhogy csapkodással 40-60m között critelek... És nem keveset csapok oda..

    Nem vagyok lemaradva semmivel hidd el : ) Black damos dolog már nem is érdekel tényleg csak az apoc miatt van ez a trium. Mert jó, hogy a disint nem fogyaszt annyi arcane powert de pl orbal mászkáltam nem rég és ahhoz bizony kellett... A nem arcanos fegyveremmel pedig most kb ugyan ott vagyok mint te .. Másik triummal látod még egy hangyányit előrébb is.. De letesztelem bossoknál milyen AP nélkül igérem.. :R

    ...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

Új hozzászólás Aktív témák