Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz Kicsimix #54457 üzenetére

    Egy adott idő alatt több a sebzés? beam skillel? nem hinném. Vagy győzz meg :)
    De nem akarok vitatkozni veled mert tisztellek, nagy a tudásod wiz terén neked is, de olyan érzésem van hogy mintha ragaszkodnál a régi dolgokhoz, amik itt rosban nem feltétlen működnek ugyanolyan jól mint régen.
    Hidd el az as miatt fogy el az ap secperc alatt, apoc nélkül meghalnál, ezért most muszáj használnod a régi triumot. De single targetnál biztos kijön a hátránya a dolognak, pl Boss, ahol az apoc nem hatékonyan tölti az ap-t és archon CD-n van nemtudom micsinálsz gondolom spawnolod a signature-t, nem vmi hatékony. Ok nekem sincs örök bubim, nekem is elfogy de elég sokáig fent tudom tartani a disintegratet single targeten is.

    Archonban én csak a beam-et és a robbantást használom(20secbe úgy se sok minden fér bele akkor már inkább egyfolytában sebzek minthogy csapkodjam a földet) így nem kell AS.

    A régi triummal annyi a bibi, hogy csak azért mutat több sebzést mert black damos a fegyvered, viszont mivel black damos a fegyvered az egyik legcoolabb passzívot nem tudod csak fele olyan hatékonyan használni az elemental exposure-t. Bentebb lennél egy elemental damos fegyverrel és egy másik offhandel + EE passzívval. Van nekem egy nagyon jó blackdamos fegyverem +3% dpst adna(egyébként a WD-m kezében van), de nem használom pont ezért(majd akkor fogom ha blizz végre helyrerakja a bugot miszerint a +x% damage csak black damhoz adódik hozzá a fegyveren jelenleg).
    De persze mindenki úgy gamel ahogy akar. :)

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák