Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz sith7 #54288 üzenetére

    Hát azt hittem, hogy 1,6m dps körül már haladósabb lesz (1,1m x 48% holy dmg). Többi karimnak nincs ennyi DPSe, de elnézne pl a barbár cimbit ő jóval táposabbnak néz ki, kevesebb DPSsel is. Aztán ehhez még jön, hogy nincsen normális fire build hozzá, így marad a holy/lightning. T1ben mondjuk 1 fist of heavens elviszi a fehéreket, T2 alakul, de néha elborítanak 6,2m Thougness mellett, T3nál már szinte papírnak érzem magam. T4be már kb a városban hallom, hogy készítik a vazelint, szóval azt passzolom.

    A paci szerintem még mindig nem éri meg, így marad a lassú kocogás. A 15% dmg csökkenés jót tett, bár van egy halvány sejtésem, hogy idővel megkapja a 30%ot is, mint a többi melee class.

    A FoH - fissure-t én mondjuk nem buffoltam volna, lévén a partyban lévő Crusadereké összeprocol, 2en LoV - Unstoppable Force mellett már az egész képernyő kékbe borul és minden fekszik.

    Összességében bár én imádom a paladin classt és ezért még adok neki időt, de lehet jobban jártam volna, ha a Wizz/Monk karaktereknél maradok.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák