Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz adamkaa777 #49989 üzenetére

    Youtubeon van bemutató, meg a streamen az utólsó broadcast kicsit hosszabban. A lényeg annyi, hogy az Arcane torrent cascade rúnája találatonként/sebzésenként 12,5% eséllyel ad a célponttól kiindulva egy újabb arcane torrentet ami 582% damaget ad le. Eddig a szándékolt játékmenet. VAn azomban egy kisebb bug/exploit. Az Arcane torrent "chaneling" skill, azaz folyamatosan lövöd az ellent. Nincs megszakítás (hacsak ki nem löknek). Ha a chanelling alatt leadsz az arcane torrenten kívül más sebzést is, akkor arra is procol a cascade rúna most. Ez molten effekten, meg területre/időre ható skilleknél nagyon szépen működik. Az arcane orb skillnek van egy tűzgömb szerű verziója. Ez amerre elhalad a földön égő területet hagy maga után (molten). Ez nem sebez durván, viszont kegyetlenül pakolja a torrenteket. Az már durván sebez. Ja, meg a torrentek területsebzést adnak le (robbanás jellegű a sebzés kis hatótávon belül).
    Javítást már betervezték de még nem csinálták meg. Remélem hétvégén már nem tökölnek vele. CotA-n nagyon szépen lehet vele aprítani.

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák