Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Cyberbeni #43129 üzenetére

    Hat ha mar te sem irtal privatot akkor nem banom reagalok itt..

    Ha ismered a járást, akkor nem forrdul elő túl sokszor, hogy zsákutcába érsz..
    Random map eseten nincs olyan hogy ismered a jarast.. ez csak egy pelda volt. akarmilyen okbol is elofordulhat hogy vegig kell rohannom a terkepen, es nincs hozza resource-om. Mert csak. Es akkor csak az fog szamitani hogy mennyi az a max movement speed amit itembol es majd paragon pontbol ossze lehet szedni. Es erre irtam hogy a max 25 helyett feljebb vihetnek a limitet..

    ha meg nagyon Fury kell, akkor átváltasz valami skillt egy másikra, ami azonnal furyt ad, de jobb esetben az már alapból bent van.
    1) Nem valtok skillt mert bukom a valort, 2) nincs bent olyan passziv ami mob nelkul allo helyzetben is general fury-t mert luxus, vagy nem mert nem illik a buildbe vagy csak siman utalom, es nem szeretem ha megmondjak mit hasznaljak..

    Ha nem akarod, hogy válaszoljanak neked, akkor nem kell a fórumra írni, ha meg kifejezetten 1 embernek akarsz üzenni, arra ott a privát.
    Valaszolni nekem, illetve lekezeloen, okoskodoan kioktatni engem arra reagalva amit en irtam valaki egeszen masnak, az kisfiam nem ugyanaz.. maradjunk ennyiben. Tovabbi jo forumozast.

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák