Új hozzászólás Aktív témák

  • killerjohn

    addikt

    Nézd már, most nézem, hogy 4 nap múlva lesz 1 éves a HUD "public edition" :)
    Statisztika:
    - ezalatt az idő alatt 2 emailt és 1 ticketet írtam blizzardnak, hogy szabad-e overlayt írni D3-hoz. Ha igen, akkor elég ennyi, nem kell írásba adni, ha nem akkor meg elég annyi hogy nem. Egyszer se jött válasz :)
    - moderátori engedéllyel írtam logout cikket róla, amit a vezető szerk megköszönt, de amikor hétfő reggel kitették a frontpage-re, akkor annyian reportolták az ungarishe nájsz pípöl fórumtársak, hogy egy órán belül leszedték, merthogy ilyet nemár nem szabad csúnya dolog.
    - 3151 letöltés volt eddig a legtöbb (egy adott verzióra) a saját tárhelyemről - a mirrorokról, meg az "add ide skypeon" típusú userekről nincsen adatom ugyebár.
    - 2013 október 25 és december 9 között 38197 runról érkezett be statisztika hozzám. Sajnos feldolgozni nincs időm, ezért semmi bővebbet mondani nem tudok. Mondjuk egy kicsit keveslem, ennél többre számítottam.
    - egy év alatt - visszanézve a levelezésemből - 17 alkalommal kerestek meg hogy készítsek privát botot. 40 és 2000$ között voltak az ajánlatok. Volt aki állást ajánlott Hollandiában. Mondani se kell, hogy nem csináltam egyet se, de úgyse hiszi el senki, szóval tök mindegy. (csak hogy értsd: ha egy ilyenre igent mondasz, és megcsinálod, és kifizetik, és kiderül hogy Blizzard vagy egy megbízott ügyvédi iroda fizetett érte és bizonyíték van rá, akkor neked annyi: "nyereségért elkövetett informatikai rendszer megkerülése és törése blablabla" címmel vegzálnak bármelyik EU tagállamban).

    (#42192) Lézerparaszt:
    Figyu, ez nem igényességről szól, vagy hogy én jobb dev vagyok mint az ottaniak. Arról van szó, hogy ln már soha többet nem szeretnék munkahelyen dolgozni, ahol megmondják, hogy mit csináljak. Egy Blizzardnál a dev egy rabszolga. A CM, a game designer, a kisfőnök, a nagyfőnök, a CEO, a shareholder, még a takarító is nagyobb beleszólással bír a fejlesztésbe, mint a fejlesztő. Köszönöm, de én ott 10 percig se bírnám.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák