Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz ulmikukac #40754 üzenetére

    Igen.

    Vegyél olyat, mint rajta van kb., és mehetnek a skilljei is. Fegyónál main-be Fury, off-ba egy 2.6+ Life steal (LS) -es fegyver, és jó lesz Neked :)

    A lényeg , hogy legyen 45-50k life-od, még akkor is, ha ehhez az összes lukba lila követ kell tenned. Ha a resisted valahogy 350 alatt lenne, akkor az Overpower skill helyett tedd be a War Cry/impunity-t , azzal armort és resistet is kapsz.

    Ha átveszed a skillezésem, és , elsőre a bal egérrel ütsz 3-at, akkor megkapod a bónuszt, aztán, az 1-es gombra tett HoTa-val csépeld a lényeket. Így, ha 1 meghal, a többi elszédül 3 mp-re.. ennyi időd van lecsapni a következőt, és akkor ki sem jönnek a szédülésből. A harc kezdetén tedd fel a "Battle Rage"-et, aztán, Ha van fury, akkor mehet az "Overpower" , ha épp nem War Cry van helyette.
    Ha erősek, és/vagy elmásznak, vagy elit ha valami szemetet (lézer, pocsolya) tesz le, a jobb egérgombra tett skillel megsimogatod őket, akkor folyamatosan töltődik az életed, mert a skill 8 mp -ig hat.
    E mellett, ha sokan vannak, és/vagy elit van, főleg, ha knockback-es lenne, benyomod a WotB (Wrath of berserker) -t, és amíg van lény, amire kritikusat ütsz néha, addig le se esik rólad. Ez a skill iszonyat durva bónuszt ad. Nem vagy szédíthető, nem fagysz, nem lehet börtönözni, gyorsabb és erősebb leszel tőle. Csak azért, mert le tud járni, butaság nem használni (sokat ezért mellőzik)

    Jó szórakozást :)

    [ Módosította: proci985 ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák