Új hozzászólás Aktív témák

  • khirill

    aktív tag

    válasz MrCsiT #39221 üzenetére

    hát ezen ne múljon... meg hát persze előre is köszönöm khirill#2598 ... :)

    most egy ilyen kis nevetséges "archonszerű" formát erőltettem magamra és így mp3-on lezúzom a festering-weeping-fields túrákat a paragornokért de... ahhh... ha cmww-be vágom magam 4 tárgy cseréjével akkor elpitypangolok mp8-on akár, de egy-két combosabb elit azért már meg tud izzasztani... mp10 sajnos tárgyak nélkül még mesze van... :N

    na igen a tárgyak... egyszerűen nem tudom magam rávenni, h pénzt töltsek fel azért, h "szintet lépjen a karakterem" ...az olyan mintha megerőszakolnák! félek az a minimális diablo feeling-em is elszállna, és azt nem hagyhatom! :) ...anno dio1-ben klánokba verődve játszva hatalmas rpg életérzés volt amikor csencseltél... sosem gondoltam volna, h kirakatból fogom összevásárolni a "cuccokat"! :))

    kicsit elcsesztem mert nem a kezdeti őrületben kapcsolódtam be a játékba, ezért a "feltornázom magam" ah flippekről (értsd 1-10 millás flippekről) pöppet lecsúsztam... továbbá mivel mindig a varázsló kasztra izgultam a diablo szériákban evidensnek választásnak tűnt a wiz, ami - mint kiderült - nem a legjobb "meg alapozom a lóvém" karakter... de nem búsulok. (...bár nekem a teleport ilyen jellegű működése még mindig morgolódásra ad okot! :)) )

    jut eszembe! ha valakit érdekel kis aranykáért! :D
    - unid echoing fury
    - unid inna gatya
    - unid vile ward

    [ Szerkesztve ]

    ratabyzou

Új hozzászólás Aktív témák