Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz mpierre #36832 üzenetére

    Csak a pontosítás kedvéért:
    Rend -> mennyi fury-t igényel? = nem számít. Talán 20 alapból. Van rá csökkentő item jellemző, de ez az egyik fury spender lehet.
    Gound stomp -> mennyi a cd-je és mennyit sebez? -> nézd meg. +15 fury, 12 másodperc. Ebből 4 másodperc stun amíg annyit sebzel amit nem szégyelsz. Mással :D
    Revenge -> az az esemény milyen sűrűn is van, mármint %-n? -> 15% vagy provocationnal 30%. Iszonyat magas.
    Furious charge -> mennyi a cd-je? -> 10sec, de egy rúnával ebből lejön 2 sec/eltaláltt ellen. 5 találat = perma charge
    NEm folyamatos és minden esetben használható? Na és? Van egy rakat méásik addig. A sebzés viszont mindnek igen durva.

    " cleave a fentiekkel szemben bármikor elsüthető, mi több ezzel termelsz furyt és kitöltöd az események és a cd-k közötti időt. Hc-n, ha peched van 5 másodperc alatt lecsapnak. Valószínűleg ezért tartozik az elsődleges skillek közé..."
    Ez nehézfegyverzetű buildekhez jó. A cleave is hasznos, de lassú. az ellent legyengíteni jobb a többi skill. Utána 1-2 suhintás és tiszta a terep... vagy csak az elitet kell nyomorgatni már. ;) Töltésre és sebzésben közvetlenül (pl buffra) a ceave a leggyengébb skill a háromból. Viszonylag lassú, kicsi a termelése és nem ad buffot. A vérzős-robbanós jó dolog, de feltételhez kötött (kill)
    HC-ra meg használj értelmesebb cuccokat, amikkel ugyan szart se sebzel, de túléled. Pl pajzs? :DD

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák