Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Edge #36804 üzenetére

    MI? Minek távolról szórni. diamond skin (prism) fel -beleteleportálás a tömegbe- jégkocka, aztán nőhet a meteor árnyéka. Esélye sincs semelyik mazsolának kiolvadni. Ha meg mégis, akkor se nagyon tudnak sokat karcolni. Végső esetre ott a teleport extra armorja, de többnyire elég a shell. Simán MP10 faceroll ez is.

    A dodge monk meg belerongyol a közepébe, magára rántja a környék összes szörnyét, aztán bambán hadonászik, meg lustán csapkod mikörben halomraölik magukat miközben próbálják eltalálni (többnyire sikertelenül) :DDD Ez csapatban gyengébb picit, mert ott több célpontra mehet az ellen, íg ykevesebb a visszavágás. Meteorosnak tök mindegy van-e scapat. Amíg 3-5 ellen van a térképen, addig semmi komoly veszélyhelyzet nem lehet. Na jó. A hatótávon kívüli lövész tömegek esetleg ha nem veszed észre időben, de ez ritka.

    edit: helyezkedős-távoli skilleknél meg ugyanúgy meglehet valami cc hatás, vagy lassítás. DH és pár wizard skillnél ez is kivitelezhető, csak kevésbé kényelmes. Ezért is szeretem jobban a sleet stormot a black ice-nél a ray of frostnál is.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák