Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Jazz #35202 üzenetére

    Vessetek meg, de nekem az account bound bejon. Kicsit olyan ez mint a nevre iratas D2-ben, amit a Kovacs csinalt a Barbar varosban. Attol lesz igazan egyedi (unique) hogy az enyem. Egy AH-ban megvasarolt item (hiaba top-top) szamomra sosem lesz annyira kedves (bocs az erzelgos megfogalmazasert) mint egy altalam craftolt item. Szoval szerintem ez jo irany.

    Amikor nezegetem a top visa playerek top cuccait vhogy megsem tud csopogni a nyalam azoknal az itemeknel, amiket kvazi ha el akarna adni meg tudnam venni AH-ban. Ellenben elnezegetve a top jatekkos fullos elkepesztoen brutalis rollos craftolt itemjet esz a sarga irigyseg mert tudom hogy nemek AZ sosem lesz meg. Hasonlo lehet majd, de pont az nem. Es ettol lesz sztem a karakter egyedi, es szeretheto, es ettol fogom magamenak erezni.

    Jo dolog 200k dps felett rohangalni mindenfele AH-bol beszerzett cuccal (joreszt magam is ezt teszem) - de kicraftolni valamit ami nagyon utos es csak es kixzarolag az enyem, szamomra ettol lesz a Dio az ami..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák