Új hozzászólás Aktív témák

  • sasfácán

    csendes tag

    válasz czpitti #33916 üzenetére

    R.I.P.

    Nem akarok közhelyeket puffogtatni, mert előbb-utóbb mindenkit utolér a végzet hc-n, de pajzs nélkül csak sietteted elérkezni az elkerülhetetlent, körülményektől (dc, pk-próbálkozás) függetlenül. Szerintem a dual-wielding sc-re való, azzal nehezen fogsz rázósabb szituációkat túlélni, netán magasabb mp-re jutni, hacsak nem vagy csilliárdos.

    Skill-tipp: Dashing Strike (+Quicksilver) messze a leghasznosabb hc-skill, én azt tenném (tettem) jobbklikkre, a Cyclone strike mehet a Breath of Heaven helyére. Fenti szorult helyzetben DS segítségével elvileg ki tudtad volna verekedni/pozícionálni magad a sűrejéből. Persze annak is vannak korlátai, és nyilván a részleteket sem ismerem, körbefalazás ellen sajnos nem véd.

    Passzív-tipp: az NDE hamis biztonságérzetet ad, én a fő karimmal nem is használtam soha, mégis eljutottam P100-ig. Pacifism nagyobb eséllyel fog kihúzni a bajból, serenity-t nem kell véletlen fagyásokra pazarolni, azt meghagyhatod a társak mentésére, illetve ha már minden más csődöt mondott.

    Egyébként szerencsésnek érzem magam, hogy egy fix, megbízható csapatban játszhatom, ez talán mindennél fontosabb hc-n. :)

    terabyte terahertz | terraformálás terrakotta

Új hozzászólás Aktív témák