Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Jazz #33944 üzenetére

    Azt miert feltetelezzuk hogy a Blizzard csak ugy viccbol egyszercsak elbugositja a jatekot hogy nerfeljen egy adott kasztot..? Az nem ugy van hogy jon egy patch ahol leirjak a notesban hogy akkor Barbar mostantol ennyi meg annyi % bocsi.

    Hameg szerver oldalon van valami gond akkor nehogymar kizarolag abban nyilvanuljon meg hogy nem tolt az LS meg a spirit.. azert erzitek hogy ennek az eselye nulla.. akkor laggolna, DC-zne, de olyan nincs hogy minden tokeletes csak 1 konkret feature nem mukodik..

    Gyartjuk itt az osszeeskuves elmeleteket.. a Blizzard titokban elrontja par honappal ezelott az LS-t hogy indirekt modon meg a top playereket is arra osztonozze hogy meg jobb itemeket vegyenek meg tobb penzert RMAH-ban. Persze..

    Blizzard helyeben 1 percenkent automatikusan betennek 1-1 radiant star gemmet RMAH-ba. A sok hulyenek ugyse fog leesni hogy mi csinaljuk, es nem a userek meg a botok toltik fel gemmel a piacot.. hihi.. aztan kapunk 0.45 eurot darabjaert, abbol egy ev alatt a Europe szerver koltsege ingyen volt.. :K vagy ratapintottam es pontosan ez tortenik..? :U

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák