Új hozzászólás Aktív témák

  • kokov

    tag

    válasz Agro #3169 üzenetére

    Mi abban a küzdelem, hogy találok egy hülyét, aki az AH-ban fél milla BO-val árul egy itemet, amit 4 milláért el tudok adni miután lecsaptam rá, majd a keresett pénzből veszek magamra jobb geart? Semmi.
    40k DPS-el meg 20k HP-val farmolni act2-őt, na az küzdelem. Van értelme? A világon semmi.
    Kilóg a lóláb. Én, aki a 68k DPS-el farmolom act2-őt árulom az AH-ban a tesco-s geart mert az nekem esik és nem annak, akinek kéne. Kezdtem a hétvégét 6 millával, zártam 10 millával. Ha nem játszottam volna csak az AH-ban forgatom a 6 millám már 15 millám lenne simán, csak mivel amikor még csak 40k DPS-em volt és már a könyökömön jött ki az act1 kénytelen voltam kereskedni már bazita nincs kedvem. Már átestem a holtponton, régi AH-ban azokkal az itemekkel amik manapság esnek már kb. 50 millám lenne simán, most van 10. Ez van.
    Kb. 20 milla körül megveszem az új legend páncélom ami még pár óra farm, azzal felmegy a DPS-em 75k körülire és ugyanezt játszom majd act3-ban és árulom a picit drágább geart. Szerintem ennek semmi köze a küzdelemhez. Vagy gondolod, hogy 68k DPS-el küzdök act2-ben? Be a kör alakú teleporton a sivatagban, aztán benyomom az archon-t és végigrepülök 5/5 végig befigyel és ennyi. Úgy küzdök hallod, hogy majd össze szarom magam. Ezért jár nekem a drop. :DDD A srácnak nem jár semmi, amiért kinyírta Diablo-t.
    Tudnék menni act3-ban is simán már most is, de az nehéz, előfordulhat, hogy meghalok egy kis hülye kamikaze démontól, aki nekemszalad és felrobban. Fogok act3-ban küzdeni? Ki fogom fizetni a goldot, amivel a javításért lehúznak amikor az elitek csak kéket dobnak 10-ből 7-szer? Act2-ben meg minden elite 2-3-4db sárgát dob és a javítás filléres? Hülyének nézel?
    Vagy farmolok act2-őt vagy kereskedek. Ennyi. Minden arra motivál, hogy ne küzdjek és a könnyebbik végét fogjam meg.
    Nem tudom, hogy te játszottál e már jó MMO-val, de az pont arról szól, hogy csapatban csináljátok meg a legnehezebb feladatot is és nem arról, hogy a lusták (AH-ban kereskedek) meg a bénák (140k-val akthármozok) járjanak jól.

Új hozzászólás Aktív témák