Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz killerjohn #31684 üzenetére

    igen nálam az 1%=5.7k, de a többi a +avg miatt van, akárhogyis már hónapok óta nem leltem ilyen ringet ahban ami ennyire überelte volna az előzőt(és azt lejjebb kifejtem hogy most sem). Néha feltűnt +6k unbuffedes darab amire seperc alatt bideltek mindig 2b-t és azt sose éreztem hogy megérné, de már hajlottam felé hogy biddeljek ilyenre 2b-t. Ofc rmahban voltak ilyenek és jobbak de ilyen 70-80 eu-tól kezdődően ami mint tudjuk több mint 2b.
    Nos és ezt sem ahban leltem ám, hanem d2jsp-n, néha felnézek oda és most is így tettem igazából Tal amuból kerestem jobbat nem is pox-ból, de a srác poxot is árult tegnap, 2b-ért tette ki, há mondom mit veszíthetek küldtem neki req-t mondom megnézem mit tudnak azt nagyot néztem hogy a pox mennyi dpst adott, meg is vettem ahogy kell. :)
    Azért azóta csekkoltam párszor rmahban és a 100-250eu-s darabok max 1-1.5k +dpst tudnának adni szóval sztem jól jártam(és ez volt az első 2b-s itemem amúgy, ezt is megéltem).
    Lehet ezt most itt vki elképedve olvassa +9.9k-ért 2b-t kiadni de bizonyos szint után ez biza elég sok dps 2b-ért. Mi a célom? a 600k buffed dps de egyelőre még messze van de azért menetelek felé ;] 562k dps-nél tartok(ofc a jelenlegi ehp megtartása mellett ill növelésével, mert stashből craftolt cuccokból most magamra tudnék rántani +15k dpst csak akkor buknék 10k hp-t)).

    [ Szerkesztve ]

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák