Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz mikromanus #31632 üzenetére

    Megnéztem a videódat a sleet storm-os wiz-ről.. ki is próbáltam (act1 mp10, savage beast champ pakk nyitásnak :D ), de én azt tapasztaltam vele, hogy

    Kevesebb lényt sebzek vele, mint a twisterrel, ez ugye a hatóköréből adódik -> emiatt kevesebb a crit, tehát lassabban megy le a fagyasztás cd-je, ami már kifejezetten gond ;

    A videón is látszik, hogy pl. íjász pakk nem egy tagja szépen lövöldöz Rád, miközben nem sérülnek , holott, a rájuk tett twister - azt ugye castolhatod Te a térkép másik szélére is, hogy becsalogass lényeket a fagyiba - sebezné őket ;
    Mivel a magic weapon/blood magic az okozott sebzés után adja a lifetöltést, az is radikálisan csökken , míg twisternél én beleállok a zöld tócsába, és csak akkor kell esetleg elmozognom, ha már csak 1 lény van életben, és a 3. tócsát teszi le..

    azaz, összegezve, fan-build-nek nagyon jó, de hatékonyságban - tudod ? gyorsabban ölsz, és kevesebbet halsz, akkor vagy hatékonyabb - számomra nem hozott előrelépést..

    Nem mellesleg, előző hsz-em egyáltalán nem volt trollkodó (majd a fogalmat légyszi tisztázd magadban, mielőtt valakire ráírod, mint jelzőt, köszike :K ) , nagyon is a témához tartozott : sokszor adod az eltérő skilles tanácsot, aztán , mikor a 10. ember írja, hogy az mégsem jó, vagy nem stabil, akkor nem akarod elfogadni.
    Engem nem zavar, hogy megmutatsz más alternatívákat - egyszer kértem is, mutass hatékonyabbat, mint amit használok, és mint fentebb írtam, kipróbáltam ezt is - de ez a mostani sem hatékonyabb, akkor meg minek szívassam magam vele ?

    Ettől persze, ha valakinek ez bejön, ám legyen, de én inkább tovább tuszkolom az újoncok torkán a beváltat.

    (..és mivel iszonyat erős a jelenléted a fórumon - és ez persze nem gond, hiszen segítőkész is vagy - nem csoda, hogy sokat téma, amikről írsz, ezen ne csodálkozzál már.. :N :DDD )

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák