Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz mikromanus #29447 üzenetére

    "(#29443) MrCsiT
    Használhat spirit regen és max spiritet adó passzívokat amik sem damot, sem védelmet nem adnak. Akkor az ilyen monk szarabb mint amin O(P)withEzdedurva skill van?"

    Amennyiben az EHP nem csak azért van , hogy legyen egy számított érték, akkor igenis fontos, hogy azzal az értékkel valóban összehasonlítható legyen egy másik játékos. Ha az EHP azt lenne hivatott megmutatni - ha jól értem - hogy magasabb értékű játékosnál nő a túlélési esély, akkor a passzívok kihagyása az értékelésből egy vicc, épp azért, amit írsz, mert egy rosszul skillezett játékos pl. egy magas MP-n meghal, míg az OP skilles nem fog. Akkor jobb az op skilles , vagy sem ? Szerintem, erre elég egyértelmű a válasz. ;)

    Edge : értem, hogy az enyém is egy/csak egy vélemény, de semmi értelme olyan mutatószámot kreálni, ami épp csak a valóságot nem veszi figyelembe..

    Valahol bele kellene számítani nemhogy a passzív, de akár még az aktív skilleket is, mert ha molten/desec tócsában befalazva és megfagyasztva haldokolnak mellettem, akkor a WOTB barbárommal(nem fagyasztható/falazható ebben a módban) picit erősebbnek érzem magam, EHP ide vagy oda..

    (Téma részemről ennyi, és persze, ettől nézegesse, aki szeretné, csak szerintem ez így inkább e-penis érték, mint összehasonlító..)

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák