Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Chiller #27071 üzenetére

    Ugyanez. Tegnap 6 ora jatek alatt esett 1 grladiator, spirit stone, tormentor, wizard hat, es az egyik Shenlong fist. Mondjuk ez utobbi kb 20M-t er, de odaadom haver monknak :)

    Viszont craftoltam amuletet es vallast ami meghozta a +DPS-t tulajdonkeppen kompromisszum nelkul. Szerintem ne keseredj el, ez a normalis drop rate. Nagyon sok ember (ember.. nem bot..) tolja ezt a gamet EU szerte, szoval amikor latsz mondjuk 3-4 top itemet 1.3 - 2.0 milliardert AHban arra gondolj hogy ezt tobb mint 1 ev alatt 50-100 ezer vagy megtobb user hozta ossze osszesen.

    En ugy indultam neki hogy lehet hogy az eletben nem jon ossze semmi komoly, attol meg imadom. Aztan par honap utan esett egy 240 str-es 80 allreses nem crites mempo. 75 millaert adtam el amibol ugye 63-at kaptam meg, es akkoriban kezdokent meg boven millio alatt mozgott a gold balance-om. Tobb percig neztem AH-ban mert nem akartam elhinni. Engem meg motival hogy egyszer majd torteniik meg ilyen, es ha a kovetkezo 2-3 evben csak egyszer is esik olyan item amit mondjuk milliardert ki lehet tenni es elkel, akkor mar megerte.. :)

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák