Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Assdak #27054 üzenetére

    Tegnap esti tapasztalataim: zsenialis az uj patch. Most tegyuk felre a botlast a US RMAH-val.
    Mob density: kiraly. Eddig sose szerettem Act II-t. Ha menni kellett kulcsert probaltam mindig optimalizalni az utvonalat. Black Canyon es tarsai most hemzsegnek, elmeny menni. Egymas utan jottek a mighty blow-k, 10-20-30-asok is. Meg Rapid Fire-al is tudtam csinalni (mp3-on persze.. xp run..)

    Rapid Fire: vegre valahara adtak valamit a DH-nak is ami kicsit op feeling. Szinte alig fogy el a hatred, runatol fuggone persze, de alig van koltsege ha chain fire-t tolsz, es brutalisat sebez. Nekem cvan kulon critical bonuszom az RF-re asszem 2 itemen, hat ugy pattogtak a sarga szamok es olyan magasak mint meg soha. Tenkjublizzard.

    A multiple crafting es az identify all funkcio rengeted idot megsporol. Mar eddig sem vettem fel nagyon kek cuccuokat, de most kifejezetten csak sargat kapkodok fel. Nagyon kenyelmes. Odaall az ember, ID ALL, egybol ott van mellette a stash, gyorsan at lehet nezni van-e vmi amit nem adok el a vendornal es atdobom.

    XP: tegnap mondjuik 4-en mentunk, kis xp run es utana 2 x mp7 uber, egyertelmuen tobb xp jott, latvanyosan halad elore a kek csik :)

    Osszegezve: tenap leptem masfel szintet igy plvl 51, es elertem a 250K sheet DPS-t. A tartalom amit Andrish is emlegetett persze meg nincs megoldva, de ujra elmeny jatszani, es vegre nem csak azon a 4-5 utvonalon erdemes menni ahol kulcsozik az ember vagy Act3-ban farmol. Eddig mindig szegeny Azmodant oltuk halomra mert ha mar ugyis Act3 run akkor kezenfekvo lemenni Core-ba. Most pedig erdemes ramenni Leoricra, Belialra, mert nagyon oj mobsuruseg van elottuk is.

    :R

    szerk: ki is felejtettem hogy az alarm funkcio is mekkora kiralysag. Iszonyu nehez mondjuk mp8-on a legnagyobb henteles kozben valahogy be-villam-gepelni hogy GOB, meg W, meg E.. most mindez automatikus. Poen: tegnap a nagy hentelesben eszre se vettem egy goblint, egeszen addig mig egy elkoszalt rapid fire el nem talalta es a game kiirta hogy megutottem.. Az alarm meg magunknak is jol jon neha nemcsak a partynak :K

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák