Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz killerjohn #24043 üzenetére

    Át lehet goldot/itemet adni, de az valamennyire szabályozott környezet. Lopni nem lehet (kivéve persze az account törésnél esetleg az itemek "eladását"), meg macerásabb átpakolni pármilliárd goldot. Egyrészt minden tranzakciónál 15% lejön, másrészt az AH ügyleteket (ha akarnák) jobban nyomon tudnák követni.

    Miért káros a napi sokszázmilliárd gold bepumpálása a rendszerbe? Általános gamer/casual gamer szempontból: ha a runolásod eredményét akarod jobb itemekre váltani, akkor kb önerőből esélytelen vagy egy szint felett. Runolsz egy hétvégét. Lesz mondjuk 10-20 milla goldod. A botokból bemegy emellé (az AH-RMAH-ot megkerülve) némi ojróért cserébe sokmilliárd. kb önerőből nem juthatsz hozzá a jobb itemekhez, csak a középmezőynhöz. A jobbakhoz csak irtó nagy mázlival (saját, értékes drop), vagy goldot vásárolva, vagy közvetve a bot pénzeket lenyúlva juthatsz (AH flipnél is. Amit tőled vesznek, annak egy részét botok "farmolta" goldból vették).

    Akkor hogy is van ez most? Farmolsz hogy legyen jobb itemed. Rászánsz egy hétvégét. Lesz egy egész jó (?) összeged. Valaki bedob egy ojrót és ugyanott van, mert a rengeteg botfarmolta gold miatt a "fizetőeszköz" rohadt értéktelen. lényegében a gold AH-ban botokkal versenyzel az itemekért. Mit gondolsz mennyire vagy versenyképes? Értem, hogy játék, de akkor is így totál elértékteleníti a beleölt időt. Nincs meg a jutalmazása így a játéknak. Egy határ fellett játékkal már nem szerezhető jobb item. Mondjuk a craft cuccok picit talán jót tettek ilen szempontból a játéknak.
    A közepes cucc megy a farmoló tömegnek, a high-end-jó item a pénzes rétegnek, a pénz meg a botok futtatóinak. Gratz!

    edit: azért azt megnézném amikor a csúcsszupi 500 ojróért eladott fegyvert probálják átjátszani a casual vérpistikének AH-ban. "Figyu: rakd ki ezt a szar iteemt 2 milliárd goldért, mi megvesszük, rakd ki ezt is kétmilliárdért, azt is megvesszük, aztán kirakjuk kétmilliárdért amit akartál és vedd meg. MI? Elvitték fél perc alatt ások? Upszi? Bocsesz. Mindegy, az ojró megérkezett. Köcc"
    Persze kicsi lenne erre az esély, de becsúszna pár baéeset, az tuti. Meg az egyszerűséghez szokott ifjabb Vér István már az ilyen ügyeskedést nem tolerálná esetleg. Ami nem egyszerű mint a faék, az már kevésbé keresett...

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák