Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz Gothmog #15375 üzenetére

    No, gondoltam, kipróbálom én is az übereket, mert volt három portálom. Így 60-as PL fölött már talán illene legalább egyszer látni őket :D Eddig nem ismertem őket, és nem is spoilereztem róluk, így - egy-egy néven kívül - nem tudtam, hogykik lesznek és mire lesznek képesek.
    Egyedül vágtam nekik, MPL5-ön, mert így, gondoltam, nekem is van esélyem talán, és esetleg még komponens is fog esni. (Annyit spoilereztem azért előzetesen, hogy hol tudom megnyitni a portált, mert magamtól nem jöttem rá.)

    Úgyhogy álljon itt egy kis kéretlen élménybeszámoló :)

    Megnyitottam egy portált. Elsőre Skeleton King és Maghda fogadott.
    Elkezdtem ütni őket mint a bolond, majd kb. két másodpercre rá full hp-ról hirtelen halott voltam. Mint kiderült, a Magdi anyus által idézett rajok itt keményebbek. Na, ezek tényleg über dögök, gondoltam, de sebaj, visszamentem. Második próbálkozásnál SK már éppen elhullott, de annyira rá koncentráltam, hogy Maghda két rajjal is megtalált egyszerre. Kampec. Mindegy, megpróbálom harmadszorra is. Ekkor már jobban ügyeskedtem. Ki is feküdt mindkettő. Viszont semmi sem esett.

    Sebaj, kipróbálom a következő portált. Rakanoth és Ghom. Hmm. Rövidre fogva, itt egyszer haltam meg, de másodjára már, egy-egy szívbaj közeli momentumot átélve, de elhullott mindkét dög. Ám itt sem dobtak komponenst.

    Hát, nézzük már meg akkor a harmadik portált. Azt tudtam, hogy Siegebraker lesz itt, mert azt olvastam már itt fórumon, hogy ő az egyik über, és reflectes, meg hogy el kell csalni, mert az überpajtásával együtt (akire nem emlékeztem, hogy ki lesz) halálosak, de erősen. Gondoltam, nézzük azért meg, legfeljebb a negyedik-ötödik halál után hagyom őket a fenébe. Kiderült, hogy az idegesítő Kula Zoli a másik betyár, nem győztem kicammogni a rohadt lassítós gömbjeiből és szaladgálni utána, mert állandóan elteleportált. Közben az emeletes dög persze végig a nyomomban volt. Mindegy, a lényeg az, hogy behalás nélkül letudtam őket, de ezt a párost éreztem a legidegesítőbbnek, és ők sem dobtak semmilyen komponenst.

    Mindegy, legalább az übereket kipróbáltam. MPL5-6 környékén egyedül is elboldogulok velük a jelek szerint, ha még szenvednék néhány kört, akkor lehet, rutinszerűen tudnám leverni őket, azonban k*rvára nincs kedvem kulcsokat farmolni és ezeket a majmokat gyilkolni egy szaros gyűrűért, amit valószínűleg nem is hordanék, úgyhogy nekem ennyi volt az überezés :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák