Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz Kicsimix #13432 üzenetére

    Hehe, pont ezt néztem a minap: olyan 275k körüli (nem unbuff) dps-sel benyomva az archon: 6500armor, meg 980 körüli allressel úgy kaptak szét a refisek, hogy ihaj, pedig bent volt a blood magic + 1600loh(lehet csak 1200) + 800 lifereg. Mondhatnánk hogy a többi sima ügy, na de minden második elitpack refis kb., szóval szerintem -főleg amióta az archon crit nem csökkenti a cd-t - az archon build szép és jó, de -főleg- refis opponens ellen mégsem igazán. Így vissza is álltam szépen a cm frost/disintegrate/shock armor kombóra.

    Jut eszembe shock armor: láttam, volt, hogy használtad (armoryban legalábbis); kérdezném, hogy ezek után miért nem maradt bent? Ok az Energy armor hiánya nem esik jól, főleg pinpointtal de nekem úgy tűnik -némi próbálgatást követően- hogy a gyakorlatban nagyon üt a shock arm., főleg az utolsó chc-s rúnával (vagy esetleg az archon critnél a cm mellett ezt sem adja be?) És a többi ph-s wiza (főleg cm) miért nem használja?
    Ugye az archon felnyomja szépen a kiesett armort/allrest, a cm build meg ugyis frost+diamondra épít védelmi téren, szval max a pinpoint 5 chc-je indokolná a használatát, de annál meg jobb a 100%+crit-proc 35% lightning dmg... build téren: archonnál esetleg hiányozhat a chc, cm buildben viszont inkább az as nyom a latban... legalábbis szerintem :) .

    Persil : kösz, hogy eszembe juttatad a slow time-os mókát, valóban jobbnak tűnik, mint a Magic weapon. Persze a 1,5%-i kiesett ls nem esik jól, de kárpotól a dúrva lassítás és a +10%dmg, esetleg magasabb mpl szinten érdemes a slow time-ot a strech time rúnával betenni magas LoH esetén, a jobb hp töltés végett...próba lelke mindennek :DDD egy battle taget adnál esetleg, némi tanulmányozási szándékkal megskubiznám a hősőd :)

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák