Új hozzászólás Aktív témák

  • tiborv

    aktív tag

    válasz philoxenia #109739 üzenetére

    Te probalsz intellektualisnak tunni azzal hogy barokki kormondatokban fogalmazod meg a hulyeseget.
    Most epp annyira voltal objektiv hogy semennyire. Leirod hogy TE sokezredik vagy velhetoen az LBn amin nem is latszol igy ez nem csalas. Ez elarulom a szubjektiv megkozelites, mint fogalom, mivel TE casual jatekoskent hasznalod. A hud leehtoseget biztosit elite pakkok konnyevb behatarolasara? Minimapot noveli? Latszanak a lila-sarga stb gombok? Ez mind elonyt jelenthet valakinek lb-n? (Sicc, igen) akkor ez megis csalas.

    egyszeruen szanalmasak az erveid a stílusod meg bicskanyitogato ahogy masokat akarsz meg kioktatni es komolyan leirod/belinkeled — feltetelezem felnott emberkent — a jogi passzusokat meg hogy te nem tudsz angolul ezert is a blizzard a hulye.
    Az hogy a sajat jatekelmenyed hogy teszed tonkre vagy javitod a te dolgod egy singe jatekban abba nyilvan nem szol bele senki, legalabbis olyat singleplayer jatekrol nem tudok hogy ha feraksz hozza valamit a gepre a studio akarmilyen formaban korlatozna emiatt, leven a kapcsolat hianyzik. Tekintettel viszont arra, hogy ez egy online kapcsolatot igenylo jatek kenytelen vagy elfogadni hogy annak ellenere hogy TE single-hozzaallassal jatszol mar korlatozhatnak emiatt.

    D2ben a letezo osszes szart hasznaltam mert a jspn kereskedtem, ladder nem erdekelt engem se de maphack/bot/csirke minden ment. Mégse merült fel bennem 15-16 eves fejjel sem hogy haborogjak ha ezert banoltak a cdkulcsom hiszen tisztaban voltam vele. Mentem mediamarktbe és vettem ujat. Benne volt a pakliban hiszen tudtam hogy csalok.

    D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/

Új hozzászólás Aktív témák