Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz gdevil #105618 üzenetére

    Én nem költenék. Erre a részre már semmiképp.
    Ha jönne +1 kari attól még mindig ugyanazok a bountyk váltakoznának az 5 actból, és a riftek, gr-ek is ugyanazokból tevődnének össze.
    Sokszor előfordult, hogy 1 délután többször beadta ugyanazt a pályát ugyanazokkal a monsterekkel.
    Ha +1 act is jönne rövid időre hígítaná az előbbieket, de 5 helyett 6 atcból 5-öt ismernél az unalomig.
    Nincs bennük annyi mersz, hogy felborítsák a játékot, pl. lvl80-al, és ezzel egyidejűleg egy sor hasznos/átdolgozott leggel, amiknek jelenleg nagyrésze használhatatlan/felesleges. Pl. nagy élmény amikor a hulló Primalok több mint a fele kuka (pl. Windforce, stb.) és már el is vették az esélyt valami használhatótól.

    Igen, az van amit mondasz a nagy különbség, hogy az arra alkalmas játékokban eleve benne vannak a kozmetikák, mikrotranzakciók.
    A D3-ban már semmilyen jelentős változás nem lesz.
    Én nem mentegetem a Blizzt, hogy ilyen a játékipar. Nem töketlenkedni kellett volna, hanem vagy 1 éve kiadni az új Diablot fenntartható üzleti modellel, folyamatos frissítésekkel.
    Nem hiszem el, hogy nem kezdtek el dolgozni vagy ötletelni az AH kivétele után. Nagy tőkeerős cég, jelenleg is több csapatot tart fent, szóval tudtak volna Diablora is csapatot felállítani, nem csak patchelésre. Nem csak azokra a játékokra amiket utána adtak ki már újabb üzleti modellel.
    Emellé az évek óta tartó 0 vagy elhibázott kommunikációjuk, holott tudják, hogy nagy volt a Diablos bázis, és akár kieget, akár új részt vettek volna az emberek. Csak pl. a Nekronak is vagy 1 évvel a RoS után kellett volna jönnie, és akár évi 1 karival fent lehetett volna tartani az érdeklődést.

    Bármilyen új részen is dolgoznak, ki kell tenniük magukért, az ARPG-k között már nem ők a legjobbak, már vannak jelenleg alternatívák, és mire kijön az új rész, mégtöbb lesz.

    Én szeretném, ha egy minőségi játékot csinálnának újra, és olyat, amit fenntudnak tartani huzamosabb ideig. Ők kapják a pénzt, mi a frissítéseket. Több játékuknál sikerült, most ezen a sor. De ne 2-3 év múlva, addig végképp nem tart ki a 3-ik rész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák