Új hozzászólás Aktív témák

  • KubanitoS

    veterán

    válasz _drk #103985 üzenetére

    Az is baj szerintem, hogy minden teljesen véltelenszerű. Nincs cél, amiért érdemes lenne "küzdeni", és itt most nem a GR-ekre gondolok, amelyek örökké ugyanazok, csak a mellettük lévő szám növekszik folyamatosan.

    Nincs olyan például, hogy marha sok matiért tudsz kraftolni ancient, vagy primal ancient tárgyat. Ez szerintem nagyon hiányzik, főleg ha több hónapig nem esik a szükséges tárgy és ugye trade, mint olyan, nincs. A D2 JSP-re visszatérve: ennyi idő alatt a talált tárgyakat fg-re cserélve már lazán meg lehetett volna venni az ácsingózott tárgyat. Ez is lehetett volna egy sima célkitűzés.

    Bevallom, én akkor égtem ki, amikor rift és gr helyett inkább csak bountiztam egy hétig, mert miért ne. A végére volt vagy 800-1000 matim. Mindet elvertem kb egy óra alatt és természetesen 1 db primal cucc nem lett, de ami nagyobb baj sima ancient is csak egy pár lett, azok is kritikán aluliak. A random az random ez oké, de akkor én úgy éreztem, hogy egy hetet "dolgoztam" a semmiért.

    Azóta nem is nagyon léptem be, mert minek? T13 egy vicc, a GR meg a végtelenségig mehet, de sok értelmét annak sem látom, persze ez csak az én véleményem. Valami komoly vérfrissítés kellene a játéknak, de őszintén szólva én erre már nem látok esélyt. Ha a kövi szezonban sem lesz semmiféle új tárgy, vagy változás, akkor egyérteműen ki lehet jelenteni: itt a D3 vége.

    Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Új hozzászólás Aktív témák