Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz la_cc #103889 üzenetére

    A jövő hónapban lesz 6 éves a játék.
    A maroknyi még lelkesen játszó ember miatt reméltem, hogy lesz valami. Nem egy pettel vagy dupla goblinnal szánják meg a játékosokat, hanem olyannal, ami miatt a rég elpártoltak is visszatelepíthetik a játékot. Azt tapasztaltam, hogy ez a Nekroval sem sikerült.

    Amúgy korábban a 2.5.0-nál bizakodtam a "Seasons on Console" miatt. Akkor már az újgenerációs konzolok is régóta kint voltak, kaptak végre szezont, lehetett volna végre tartalmat bővítgetni PC-re + a 2 konzolra. De az azóta eltelt idő azt mutatja, hogy csak annyi volt a szerepe, hogy előkészítette a Nekrot. A Blizz jó szokásához híven semmit sem tudunk. Eladtak-e annyit belőle, ami új távlatokat nyit meg, mekkora a játékosbázis, stb.
    Tavaly volt a sok álláshirdetés. Mire bármit is letesznek az asztalra (ami komolyabb egy DLC-nél), az valószínűleg leghamarabb 2020 körül lehet. Valószínűleg lesz egy erős réteg addigra, aki nem fog mégegyszer bedőlni a Blizznek, emlékezni fog, hogy hanyagolta el a D3-at. Persze ott lesz a nagy másik tábor is, aki megveszi "mert Blizzard, mert Diablo" alapon. Szóval sikeres lesz bármit is csinálnak, de nem biztos, hogy jó is lesz.

    Persze tudom jól milyen irányba kanyarodott el a cég (és a játékipar) az elmúlt években. Azt is tudom, hogy a Nekrot leszámítva a RoS volt az utolsó ami a Diabloból pénzt hozott nekik. De ők alakították így a dolgokat.
    Persze mindennek van haszna is: akinek már nem okoz örömöt a Diablo 3, és ezért képes lerakni (akárhány év/játékóra után), az felfedezhet egyéb játékokat is. Ismerek ilyen embereket. Nekem volt más a Diablo előtt-közben-után is. :) Sosem ragaszkodtam a Blizzhez. De vannak, akik igen. Van választási lehetőségük.

    Én már tök jól elvagyok mással, de még egy kicsit érdekel mi lesz? Csak beleöltem rengeteg órát, és nem a kezdetektől. Érdekel a Blizz következő Diablo dobása. Aztán majd kiderül, hogy érdemes lesz-e a pénzemre?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák