Hirdetés
Aktív témák
-
válasz almafa42 #26099 üzenetére
Ehhez annyit tennek hozza, hogy az RMAH jovetele is erdekes lesz,jo cuccok atvandorolnak, kozepesek vagy rmah, vagy megnovelt aron mennek goldAH-ba...
neró: hianyzik a "mi ez az oldal?" valasztasi lehetoseg
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
Djuree
félisten
újrajátszhatóság, szavatosság
elég hamar ki lett pörgetve, nem jó ez így. megmondom mit kellett volna:
normal - 1 player
nm - 2 player
hell - 3 player
inf - 4 player
és ezt úgy hogy nm-et esetleg 1 profi player is meg tudja csinálni, de hell-et lehetetlen legyen egyedülLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
archie17
tag
Élettartam?
Egy kis ellentmondást vélek felfedezni, segítesz feloldani?
"csilliárdokért fognak a legjobb cuccok elmenni" vs. "már 2 hét után minden solozható"Most akkor túl drága a jó cucc és nehéz a játék, vagy nagyon hamar lett végigtolható?
Szerk.
Djuree: az már talán az én ízlésemnek is túl hardcore lenne megelégszem annyival, hogy a legnehezebb szint vagy csak a legtutibb cuccban vihető, vagy összeszokott társ(ak) segítségével. Hogy ez 1-2-3, azt megint a felszerelés dönti el (meg a játéktudás).bónusz:
azt se felejtsük el, amikor a direkt csapatteljesítményre kihegyezett ÜberTristam bekerült a 2-be, és kiderült, hogy a smiter paladin wcpapírban leszólózza, néhány másik build meg jobb cuccokban szintén. Ott nem sikerült, no most megkaptuk az arcunkba, szerintem örüljünk neki.[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz Djuree #26087 üzenetére
Nemtom... Mondjuk nem volt gond...
Jajaja...de ha a felét kihagyod nemtom meg lesz e a 60 és a kellő zseton inf-hez. Mi nem rohanunk, mert
- kell a zsé, farmhoz nem sok kedvem van...dio2be is utáltam, mint szart.
- kell egy jó skill sor is...azt azé illik tesztelni. Amit ismét átvariáltam már sokadjára és ez látszott is...tegnap nem volt nagyon gond a szintlépésem után.
Bár a kurva manahiánnyal nemtok mit tenni...ez rohadtul bosszant.TS-t nem bírtam belőni rendesen, azért nem is beszéltem semmit...majdnem szétbaszott az ideg...
Gorneck#1239
-
whitezo88
nagyúr
válasz Djuree #26104 üzenetére
nem player függő, minek? ez nem mmo ahol fix csapat kell (na jó Infernon kell setup), simán erősebbek az ellenk több embernél.
Tegnap NM Act3 vége felé 4en játszottunk, jött egy pakk a nagy dagadt csapkodó szörnyek, csak a sárgának 250 ezer HPja volt.. kb 2-3 hit. inkább túlfutottam és rámportoltak... -
almafa42
aktív tag
válasz archie17 #26105 üzenetére
A legjobb cucc nem azt jeelnti, hogy az kell tuleleshez. Nezzuk meg a Dio2-es peldat:
Egy sima Titan kvazi ingyen ment, vagy max par pgemert, egy eth 200/9-es viszont ennek a sokszorosa volt. Amikor en komolyan dio2ztem (1.10, ladder2), akkor egy eth 190/9-es titan ert egy pul runat, ami 0.125 ist volt - egy 200/9es eth pedig 15 hr korul, az pedig 15*7 = 105 ist, ergo kb 1000* annyiba kerult az a targy, ami 5%-al nagyobb dps-el renelkezett. A 190/9essel is barmit meg lehetett oldani, sot, ez mar egy extrem jo peldany volt (jobb mint minden 60. (ez csak egy gyors fejszamolas) a Titanok kozul. Remelem ertheto a pelda.
RMAH sajnos nem old meg semmit, mert: A jatekban levo gold mennyisege nem csokken miatta. Ennyi az indok osszesen. Ha a gold is eladhato lesz, akkor irrelevans az emberek szempontjabol, hogy goldert vagy dollarert adnak el valamit. Ha lesz valami gat teve a dollar es a gold kozti konvertibilitast megakadalyozando, akkor fordulhat elo az a helyzet, hogy csak dollarert eri meg eladni a top itemeket. De legjobb tudomasom szerint nem igy lesz.
(Zarojelben, ettol meg igaz, hogy a top itemeket fokent dollarert fogjak adni, de ha kialakul az egyensuly a dollar-gold arfolyamon (ez a piac merete miatt gyors lesz, szvsz max napok kerdese, hisz mar most is van egy kialakult aktualisan kb 7euro/1millio ar), akkor nekunk edesmindegy lesz. Max elobb el kell adnunk goldot dollarert, es ugy kell megvennunk az itemeket)
Danee
Amugy meg igen, ertelemszeruen nem azt ertettem, hogy mindenki mindent tud farmolni. Az boven eleg amugy, ha a top 1-2% par honapon belul olyan teruleten farmol napi soksok orat, ahol minden targy eshet. A szamukra szukseges itemek sokszorosat fogjak igy kifarmolni, ez pedig teliteni fogja a hasznalhato, de nem perfect itemek piacat. Ehhez tegyuk hozza, hogy mar most is lehet nulla skillel 200k/h goldot farmolni infernon kb barkinek, es megvalosulni latszik az altalam vazolt helyzet. -
törölt tag
187% GF + Inferno - Royal Scripts = 300k gold / 1 óra. Ez jó?
[ Szerkesztve ]
-
-conrad-
addikt
Azért így működik, hogy ne legyen megoldható, hogy egy ember 100000% magic findben 1 dps-el 5 hp-n végig van húzva a felgearelt társai által a farmhelyen, és csak legendary essen neki amit elosztanak a végén.
NewmanHD: én is ezt csináltam tegnap, csak kicsit több GF-el meg görényekkel, amit +10%-ot adnak meg szedik fel a pénzt. Remélem ma nem lesz nerfelve, mert akkor majd szedek még ki onnan goldot.
[ Szerkesztve ]
-
archie17
tag
válasz almafa42 #26113 üzenetére
Nohát, akkor a "túléléshez szükséges tárgyak" tehát csak úgy járnak majd, ahogy mondtam: csökken az áruk. Inferno tehát egyre könnyebb lesz.
Az, hogy a perf vagy perf közeli cuccok csillagászati szinten lesznek, az sok vizet nem zavar. Ebbe már olyan perverz keresleti sémát okozó hatások is beletartoznak, mint a sznobizmus.
VAGY a pvp beindítása, ahol már minden apróság számíthat. De aki egy Hack'nSlash-ben megy rá a professzionális pvp-re, az meg is érdemli, tejeljen csak szépen, legalább nekünk lesz egy kis mellékes az RMAH-ból (
az ilyen ambíciókkal rendelkező inkább sipirc át LoL-ba vagy DotA-ba, BLC-be, ha komolyan gondolja).[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz mcsabee #26049 üzenetére
Azért nincs hotfix-elve mert nem akarják.
Tudnak róla? Igen. Ők csinálták ilyenre a játékot hogy nem kellenek a quest-ek ahhoz hogy tovább léphess? Igen. A játék úgy is elfogadja a questet ha egy nálad 2x akkor kari öli le Helyetted a fó bosst, úgy, hogy te még csak nem is vagy ott mellette hanem a városban ácsorogsz? Igen.
Blizzard nem akarja hoyg az emberek quest-eljenek. Megadja az illúzióját, de közben az a cél hogy mindenki lvl60-on nyomuljon.
free your mind
-
Jazz
veterán
-
almafa42
aktív tag
válasz archie17 #26118 üzenetére
Nohát, akkor a "túléléshez szükséges tárgyak" tehát csak úgy járnak majd, ahogy mondtam: csökken az áruk. Inferno tehát egyre könnyebb lesz.
Ez pontosan igy van, nem tudom hol mondtam neked ellent ebben a kerdesben Inferno egyre konnyebb lesz, teny. Es pont ezert fejeztem ki csalodottsagomat azzal kapcsolatban, hogy egyeseknek mar 3 hettel megjelenes utan nem is lehet mar konnyebb, mert siman solozhatjak az egeszet. Idovel egyre tobb ember fog csatlakozni az o taborukba, es ehhez nem kell honapokat varni.
-
-conrad-
addikt
Hát ez hülyeség. Ha így lenne nem lenne az, hogy hotfixelik az act átlépéseket multiplayerben, nem lenne szintkövetelménye az erősségeknek, stb.
Azért mehet be hozzád nagyobb karakter, mert így legalább tovább tudsz jutni ha elakadsz és béna vagy, nem kell abbahagyni a játékot, hanem bejön megölni valaki hell belialt neked és akkor mehetsz tovább. Azért van a quest is így, hogy messziről megkapd, mert vicces lenne publicban, hogy amíg én eladok a városban addig valami vérpisti megöli a questbosst aztán én meg ott állok halott bossal quest nélkül, logolhatok ki és kezdhetem újra egyedül, mert a party halad tovább. Amúgy ha messze vagy a killtől lootot sem kapsz, xp-t sem a mobok után csak a questre van kivétel.Szóval szerintem le kellene állni a fikázással mert a blizz nagyon sok téren felhasználóbarátra csinálta meg a játékot, akinek nem tetszik az meg hagyja abba. Így is beleölt 120 órát, egy másik játék meg 20-30 óra alatt végigvihető, ennyi volt a game, fel kell tenni a polcra és keresni kell másikat.
-
Lézerparaszt
őstag
Lehet hogy kb 100x volt már aki kérdezte, de...
Golyóálló szerzetesnek (tank monk) milyen statok kellenek majd infernora ?
Dexterity és vitality tuti, de azokon kívül. A resistnél majd rámegyek valamelyikre ami olcsóbb, így nem kell all resistes gearért kiadni ötszörannyit.A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Djuree
félisten
válasz Gorneck #26107 üzenetére
igen, ebben igazad van, lehet nem lesz meg a 60, de ha látom már a végét akkor majd lelassítok hogy meglegyen a 60. pénzem sem lesz annyi, de majd farmolok, én is utálom, de kicsi belefér, nagyon sok pénz meg nem kell nekem, olyan lesz a karim amilyen, ha nem lesz világverő hát nem lesz. skilleket meg lusta vagyok tetszelni, ami most van aránylag jó, majd ha nagyon nem megy váltok
ja nem sokat beszéltél, meg is jegyezte haverom, meg nem lehetett hallani a beszéded végét, próbálj az érzékenységen állítani. sajna tesztelgetni kell kicsit.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Jazz
veterán
válasz szallasi007 #26077 üzenetére
"([public hack])
azóta van két igen beszédes ember friend listemen: qwexxx meg valami asdfghh őket le tudom valahogy törölni - nem tudom hogy működik a lista de nem kellett volna őket "acceptálnom"?"Elképzelhető. Nem hogy acceptálni, ilyen party invite-eket el se fogadj, még akkor se ha normális neve van, de azt se tudod hogy kicsoda. Vagy kapsz egy vadidegentől egy linket egy itemről....azt se nézd meg.
free your mind
-
almafa42
aktív tag
válasz F-ECT$ #26126 üzenetére
"Ez pedig a kovetkezo hatast fogja elerni: A perfect, vagy ehhez kozeli itemek csilliardokert fognak gazdat cserelni. A kozel sem tokeletes, de hasznalhato targyak erteke konvergalni fog a nulla fele, mert egyre kevesebb embernek jelent elorelepest a jelenlegi targya helyett."
Konvergalni fog a nulla fele egy koltoi tulzasa volt annak, hogy igen, olcsobbak lesznek. De ezt ellensulyozhatja a jatekban forgo penz novekedo mennyisege, meglatjuk.
-
Gorneck
legenda
válasz Djuree #26128 üzenetére
Miután félmondatokra nem sok reakciót kaptam, majd mondtátok, hogy nem is hallani amit mondok (csak egy részét), kiborultam és inkább a játékkal foglalkoztam.
Mondjuk az az ablakocska kiborított már az elején... Fogtam és le is szedtem...öreg vok már ehhez...De nem ez a lényeg, a játék jó volt...ma meg talán VGAm is lesz rendes, mert a HD2000 néha kifullad...
Gorneck#1239
-
DjDanee87
addikt
-
almafa42
aktív tag
Igazad van. Tuloztam sokszor a posztomban, kerlek ne kovezzetek meg emiatt.
Amit ereztetni akartam, hogy mar mindent legyurtek, es sokan is, mindossze 3 hettel a jatek megjelenese utan. Egyre tobben fogjat tudni, es egyre konnyebben farmolni a legnehezebb bossokat/teruleteket is. Nincs igazi kihivas, bar a p2p ezen valtoztatni fog.
-
Wolverine
félisten
válasz szallasi007 #26077 üzenetére
A Diablo Hungary drága szerkesztői épp csak azt felejtették el megírni, hogy a Blizzard 2 nappal később leszögezte egy hosszú postban, hogy lehetetlen public game-en keresztül accountot feltörni
#26129: vazze, egy játékon belüli chatlink milyen veszélyt rejthet? Max. annyit, hogy szar cuccot fogsz látni, amikor rákattintasz...
#26130: be ne dőlj már a pánikkeltésnek."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz -conrad- #26125 üzenetére
Ezzel kapcsolatban:
Akkor ezek szerint egy nehézségi szinten belül mindig ahhoz kell csatlakozni aki a leghátrébb jár? (Quest vagy act végi boss a limit vajon?)
Illetve megfordítva a kérdést: questenként nézi a rendszer a dolgot vagy elég csak az act végi bossokal leverni a következő act unlockolásához?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Djuree
félisten
ez mennyit érhet?:
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Sztolyka
csendes tag
Valaki esetleg tud olyan oldalt vagy valakit akinél kapható dio 3 de mondjuk nem 14-15 e árban?
-
almafa42
aktív tag
válasz DjDanee87 #26137 üzenetére
Akar csokkenhet, ezt en nem tudom megmondani neked. 2 dolog fogja ezt csupan befolyasolni, a kereslet es a kinalat.
Kicsit bovebben: Jelenleg John Smith be akarja tolni a napi munkabere felet d3-ba, mert ugy erzi megerdemli. Vesz belole 10milla penzt. Ezt a penzt visszapumpalja a korforgasba azonnal, amikor bemegy AH-ba es megveszi azt a 2 rare gyurut amit kinezett maganak.
Jelenleg a kinalati oldalon egymassal versenyeznek az eladok. Ha rafekszik valaki, ki lehet farmolni a jatekbol (gold ami esik plusz npcnek valo item eladas) 300-400k-t orankent. Ez a jelenlegi arakkal szamolva 2-3 euro. Amig ez jopar boszniai, torok, vagy bolgar egyetemistanak megeri, es ki tudjak elegiteni a keresletet, adidg ez az arfolyam fole nem fog menni a gold/eur.
Abban igazad van, hogy az RMAH bevezetesevel a piac hatekonysaga noni fog, ergo varhato tovabbi areses.Ami meg erdekes lehet, hogy ha tenyleg MINDENKI a top itemeket csak RMAH-ban adja el, akkor a gold forgalma lecsokken, ergo az erteke is. Senkinek nem fog kelleni, mert a legjobb itemeket amugy is csak RMAH-ban lehet megvenni. Elkepzelheto ilyen scenario is, de szvsz a Blizzardnak ez nem all erdekeben.
-
whitezo88
nagyúr
1.0.3 infók
[link] -
CactuS
Arcképgyáros
1.03 Preview. Vannak benne érdekes dolgok.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Blizz
őstag
Dirge megint meghalt
No mistakes, just happy little accidents
-
Jazz
veterán
válasz -conrad- #26125 üzenetére
Az hogy utólag a látszat kedvéért (vagy a játékosok kedvéért) mit hogyan fixelnek, az egy dolog. Aláírom hogy a resume game glitch-et nem akarattál írták bele. De akkor miért csak Azmo-nál vették ki??? Ezt egy profi 40éve programozó arcnak elkéne szerinted magyarázni, hogy ha 1 helyen működik a glitch akkor lehet máshol is, és végig kéne futtatni egy ellenőrzést hogy még hol??? Ugye hogy abszolút nevettséges? Ezt szerintem te is aláírod!
"Azért mehet be hozzád nagyobb karakter, mert így legalább tovább tudsz jutni ha elakadsz és béna vagy, nem kell abbahagyni a játékot, hanem bejön megölni valaki hell belialt neked és akkor mehetsz tovább."
Ha béna vagy, visszamész pár questet, hogy szintet lépj, és szerzel jobb cuccot (és ezt a Blizz közölte). Nem az a megoldás hogy bejön infernoról táp barátunk és 1 hiteli diablot. Ha valami, ez a cheat! Így aztán sok értelme van a játéknak."Azért van a quest is így, hogy messziről megkapd, mert vicces lenne publicban, hogy amíg én eladok a városban addig valami vérpisti megöli a questbosst"
És erre ez a megoldás? Talán nem kéne quest boss közben városba menni eladni. Nem? Aki ilyen hülye, az meg járjon is így.
Mellesleg ki sem tudsz teleportálni ilyen helyről. Miről beszélsz?"Szóval szerintem le kellene állni a fikázással mert a blizz nagyon sok téren felhasználóbarátra csinálta meg a játékot..."
Egy: Szólásszabadság van barátom!
Kettő: Mi legalább nem dugjuk homokba a fejünket, felvállaljuk a véleményünket mert nem fog összetörni az ego-nk, ha a dédelgetett játékunkról jogosan negatívan is nyilatkozunk!
Vagy te az a típusú játékos vagy, akit a készítők akár arcon is csaphatnak? Még ekkor sem fogsz arról tudomást venni ha az ellenkezik a szeretni vélt, látni kívánt nézeteddel?
Három: Az hogy sok mindenben "felhasználóbarátra csinálta meg a játékot" az még nem jelenti azt hogy nincsen tele hiábával, vagy mesterségesen kreált programsorokkal, hogy olyan mederbe irányítsák a játékot ahogy ők elképzelték.Kicsit mélyebben, és nem ilyen elvakultan kéne a Blizzard gödrébe nézni....szeretjük, tiszteljük őket, de nem Istenek, és nem Szent lelkek...
free your mind
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest