Hirdetés
Aktív témák
-
akela91
addikt
Sikerült tök véletlen összeraknom olyan itemeket amivel HealthGlobe-ok + 8125HP-t adnak
-
Bird
addikt
válasz FuRiONight #26499 üzenetére
Részben egyet értenék sok mindenben Veled, DE... ezt a gamet hosszútávra és FŐLEG coop módra tervezték. Úgy érzékelem, hogy Te az arcadosabb játékokat kedveled és a diablo harmadik szériájától is ezt várnád el. Aki D1, de főleg D2+ kiegészítőn nevelkedett annak pont ezért kihívás az Inferno... Abba már rengeteg energiát kell beleölni, ott véget is ér az arcade feelning, aminek én speciel nagyon örülök. Ha nem így lenne akkor én lennék most csalódott, helyetted!
Szerintem pedig minden forintját megérte a game, hetek óta sokakkal egyetemben nem tudjuk abbahagyni...[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
FuRiONight
őstag
Kérlek olvass vissza. Túl egyszerű a játék, a lényeg, hogy haladj és ölj. Rengeteg dolog kimaradt. Nem az inferno szintel van a bajom, hanem h nem jutalmazza azt a játék. Én nagyrészt (olyan 90%)-ban coop-ban nyomtam a játékot, sohasem egyedül, és nem egy mmo-t. De ez nekem túl egyszerű!
-
emmm
őstag
válasz FuRiONight #26503 üzenetére
Próbáld ki akkor a Lords of the Ring online-t, nekem kifejezetten bejött. Elég hosszú, hosszabb, mint a diablo 3 az összes nehézségi szinttel, és változatosabb is.
-
akela91
addikt
Ha túl egyszerű, tedd az egeret a bal oldalra, és úgy told
-
CactuS
Arcképgyáros
Ha ez egyszerű, akkor gondolom mostanában nem jártál pl: WoW közelben mondjuk úgy az elmúlt ~ 1 évben...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Cadal
őstag
"Túl egyszerű a játék, a lényeg, hogy haladj és ölj"
Pedig erről szól a játék, de ezt már korábban említették:[link]
rossz hirem van, vegig errol szol a jatek: ami mozog, azt le kell utni, amit kidob, fel kell venni -
RI/OS
őstag
Egyébként én is azt gondolom, hogy kicsit kevés a content ahhoz, hogy ezzel sokáig lehessen játszani.
Már most kezdem rohadtul unni az egészet..
-
Wolverine
félisten
válasz FuRiONight #26485 üzenetére
Jay Wilson említette, hogy az eredetileg tervezett rúnarendszerrel az volt a probléma, hogy 3000 db különböző volt belőle. Szerinted ezt milyen inventoryban lehetett volna tárolni?
A skillpontok rendszere meg nem volt szabadabb, mint a mostani választásos..."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Add el, most meg hianyczikk.
wolverine: azert meglepodnek, ha nem preselnek bele valamilyen formaban a kiegeszitobe. Azt a 3000-et nem tudom hogy hoztak ossze, 30 talalhato runa is eleg lett volna akarhany szohoz.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Bird
addikt
Pontosan egyről beszélünk, csak én másképp fogalmaztam!
"én jót szórakoztam vele, de már nincs kedvem vele játszani. Meguntam." Lehet, hogy a hiba benned IS - és nem csak a játékban - keresendő, nem?!
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Djuree
félisten
válasz Gorneck #26498 üzenetére
így meg csinálsz egyet, megunod 2 hónap alatt (mert megfogod, ezt most megmondom neked) és elő sem veszed a gémet többet....
#26480) FuRiONight: ez kb. így is van én mondjuk a szintezést élvezem a legjobban, lvl60-on abbahagyom és jön a kövi karakter, haverral coop-ban azt is viszem lvl60-ig és megint a következő. ez nekem így ki fog tartani sokáig, nem sokat játszok 1 nap. meg nem csak d3-azok, van még mellette 25 játék...
#26479) Horbal: ezzel egyetértek, én is szeretem egyedül is tolni.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
F-ECT$
titán
válasz FuRiONight #26480 üzenetére
Én wowoztam, nekem abból lett elegem, hogy iszonyat sok időt kellett beleölni, mert egyrészt nem tudtál csak negyed vagy fél órát játszani vele, mert a legrövidebb insta is hosszabb volt, a raidek meg pláne. Másrészt rohadt sokáig tartott mire egy új content patchben jövő repukat, bossokat, stb mind kifarmoltad, megölted.
A diablo nekem pont jó a heti 3-4 óra játékidővel elleszek vele pár hónapot, és nekem ennél több nem is kell egy havidíj mentes játéktól.
Dive ever, work never.
-
-
-conrad-
addikt
válasz F-ECT$ #26515 üzenetére
Én is így vagyok vele. Most minden este tolom, de ha alábbhagy a kedvem akkor is fogok altozni / jobb geart farmolni, mert ugye jön a pvp, és akkor majd oda biztosan kell gear! Akkor meg aki unja a farmolást az meg bemehet facerollolni, elver mindenkit, ha meg zsinórban elkapják párszor akkor megjön a kedve a farmhoz
-
FuRiONight
őstag
Én/mi ezért is adtunk el. A lényeg most ad még el, ha elakarod. Később biztosan ránézek még, de jelen állapotában ennyi elég volt.
CactuS: sajnos a wow nem fogott meg, GW2 várok jelenleg, jah és persze Torchlight 2-re
Wolverine : ha nekem is annyit fizetnének mint nekik, akkor gondolkoznék rajta, de addig ez legyen az ö bajuk.
Bird: akikkel én toltam ott mindenki meguntam, és ők nem kevese d2-ztek.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz -conrad- #26517 üzenetére
a pvp fogja végleg megölni a játékot. ebbe minek pvp? ott a wow, még mindig szar unbalanced benne a pvp, panaszkodik mindenki, egyszer ezt nerfelik, máskor azt buffolják. tiszta szégyen...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
akela91
addikt
válasz FuRiONight #26518 üzenetére
Azért csak érdekel valamennyire, ha feljársz ide és olvasol.
szerk: Djuree: Már miért ölné meg? Nem kötelező a PVP... Én biztos jókat fogok szórakozni haverokkal PVP közben, miközben skypon dumálunk.
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
válasz persil #26416 üzenetére
12k dps-sel act 1 röhejesen könnyű lett volna. Így is az egész act alatt talán ha 15 alkalommal haltam meg összesen, ha nagyon szűk helyen kellett valami idióta kombinációs eliteket leverni. Lehet, hogy nem sebzek sokat, de act 1-ben a revenge/charge plusz valamennyi life on hit/liferegennel szinte a végtelenségig életben tart, még elitek ellen is. Act 2-ben meg ha jön a pofon, hát jöjjön. Visszamegyek érte még párszor .
-
-conrad-
addikt
válasz Djuree #26519 üzenetére
PVP miatt nem lesz balance, ha valamelyik class OP pvp-ben nem fognak nerfelgetni mert nem lesz e-sport, így nem foglalkoznak vele, mert az a pve tartalmat is érintené.
Nem lesz extra stat sem, hogy farmolj resilience-t ezerrel, hanem lesz a geared ami most van azt lehet menni. (nyilván lesznek cc-csökkentő itemekkel ügyeskedések, de a java marad ez) Inkább majd a skillekkel kell variálni. sztem fun lesz.Wowban én sem szeretem a pvp-t, mert ezer év kifarmolni a geart hozzá, azt meg utálom így kb. 5 item után hqgyom a fenébe, vagy miután megvan minden annyira megutálom, hogy a köv resetig másik karakterrel pvp-zek.
-
-conrad-
addikt
Caltrops-ról tudja valaki, hogy milyen módon van nerfelve infernoban? Mmint a 2 sec stun az milyen időtartammal hat az elitekre mennyire van lecsökkentve? Azon agyalok, hogy kell-e nekem a caltrops infernora, vagy pedig tegyek ki valami mást. (pl. vault)
Egy értelmes DH leírást talált már valaki? Olyasmit mint amit a wizardhoz linkeltem tegnap. Egyszerűen nem találok normálisat. -
Wolverine
félisten
válasz maross #26511 üzenetére
A D3 rúnarendszere eredetileg olyasmi lett volna, mint a gemeké: irtózatosan sok (talán 16?) tier, folyamatosan erősödő rúnák, és persze 5-6 különböző faja minden egyes tierben, amelyek mindegyike más bónuszt ad az egyes skillekhez Sőt, asszem mindegyik rúna kasztspecifikus lett volna, vagyis wizarddal is találhattál volna monk rúnát és fordítva.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
Helmoras
őstag
Nagy nehezen elküzdöttem magam monkkal Inferno act 2 az oázisig, addig mindent legyúrtam 2-3 halállal max, na itt viszont már esélytelennek érzem magam
kezdődhet újra a gyüjtögetés!
-
őstag
-
mikromanus
veterán
válasz Cingáriusz #26534 üzenetére
A kákán is csomót keresnek. Tudod: olcsón veszik, drágán adják.
Csak érezni kell az áramlatokat és úszni a prédával, majd megfelelő pillanatban lecsapni a gyengékre (azaz olcsó de jó árura)
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Genji
őstag
adok-veszekkel is lehet pénzt csinálni... mondjuk egyre nehezebb.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
törölt tag
Közvélemény kutatás! Inferno 60-as Wizard-ra.
1. Mennyi a DPS-ed?
2. 1hand+shield / 1hand+source / 2hand?
3. Mennyi a life-od?
4. Armorod?
5. Intelligenciád?Nekem:
1. 26k (magic weapon + force weapon)
2. 2hand (2500life/kill)
3. 50k
4. 4267 (energy armor + force armor)
5. 1278Boots kötelezően 12% movement speed + 7 yeards.
Tegnap összegubáztam 1.3M aranyat és azon filózok, hogy cserélgessem a dolgaim. Nagyon gondolkozom 1 kezes fegyón is, de akkor drasztikusan csökkenne a DPS-em. Jelenleg a mobokat könnyűszerrel pusztítom act1-ben, de elit farmolásnál időnként könnyűszerrel elhasalok (trezsör goblinból is játszi könnyedséggel pöckölöm ki a sárgákat).
Life regenerálással ki hogy áll? Infernon gondolom fölösleges, mert nem tudsz annyit regenerálódni? Inkább a +health globe life-ra érdemes figyelni az itemeknél? Ez viszont bizonytalan, mert elitek között nem hullik, csak ha direktbe meghagyok mobokat körülöttük. Nehéz, nehéz.
[ Szerkesztve ]
-
mar_tin
tag
Én sem költöttem sokat, és most éppen elértem a 1 misit. Igaz, hogy Nightmare vége óta nem vettem semmit az AH -ban, hell -en megpróbálom elérni a jelenlegi 35-45 -ös cuccaimmal a 60 -at, aztán majd bevásárolok. Ja és átlag 3-4 órát tolom egy nap. Ebbe az 57 -es kariba van 50+ óra összesen, a megjelenés napja óta viszem.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Mondjuk nekem is furcsa , ez a több milliós gold , de szerintem csak jobb cuccokat találnak, és jobb madarakat, akik meg is veszik ezeket
Meg valószínű, nem napi 1 max. 2 órát tolják, mint pl. én. -
Lézerparaszt
őstag
Én néztem egy videót youtube-on, gold find -os gearben farmolják a kriptát act 1-ben. Elköltöttem kb 250k-t GF -es gearre én is, mondom kipróbálom. Egy óra alatt összejött 300k, szóval nekem bejött. 210% Gold Find -om van, egy kör alatt összejön 10k gold witch doktorral. Mágussal elvileg könnyebb mert azzal csak szaladni kell.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Pekkk
aktív tag
Flawless square-el bezárólag csökkentik csak a költségeket, a magasabb szintű gemek ára marad?
-
mikromanus
veterán
Jó hogy. Addig magatalálós és nem érte meg kavicsosnál tömöríteni, mert olcsóbb volt az AH-ban. Felette már nem potyog, tehát melós. Ott már hasznos a kis pénzkivonás
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Lézerparaszt
őstag
Nem ma volt a peccs ? Azt hittem ma van, de a gemek nekem ugyanannyiba kerülnek.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Wolverine
félisten
válasz Lézerparaszt #26543 üzenetére
Ma volt, de nem az 1.0.3., amiben az árcsökkenés jön, hanem az 1.0.2b minor - bugfixeket tartalmazó - patch.
#26544: és ha a választott buildedhez legjobban illeszkedő rúna nem esik ki 6 hónapig, akkor itt szidnád a fórumon a fejlesztőket
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
LordAxwell
senior tag
válasz WhiteWalker #26388 üzenetére
Azt meg hogyan? tudsz mutatni képet?
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
BorkL
tag
Valakitől kérhetek egy hell The black soulstone - Soulstone chamber waypointot?
Aktív témák
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest