Hirdetés
Aktív témák
-
addikt
Hogy a fenebe kell a goblinokat leverni idoben barbarral NM szinttol?
Folyton elmenekulnek nekem. -
Gorneck
legenda
válasz WayneGace #26642 üzenetére
Attól még, hogy ad + manat és van 10-12/sec mana regen rajta (akár 2-3szor is) nem vagy kisegíteve, ezek a cuccok általában kalap szarok...ezért kell tolni a bbv-t...annak viszont nem lenne baj, ha a cdje nem lenne annyi amennyi...
Viszont 20sec alatt lehet azért rendesen gyalulni, persze ehhez kell a sebzés...A kétkezest most nem nagyon értem...1000-1100as 1kezesek vannak, mojo-ból én láttam olyat ami 400+ damaget adott. Ez kevés egy kétkezeshez képest?
Én wdvel tolom és általában coop-ba...és nem érzem, hogy csak kolonc lennék egy lesajnált szar karival...igaz itt mindenki infernoról beszél, de az még odébb, viszont az is coopba fog menni...
Gorneck#1239
-
FehérHolló
veterán
Még több ilyen önszerveződő PH-s csapatot!
birno: Fagyasztás, stun, ilyesmik. Lehetőleg a fegyvereden.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz Gorneck #26652 üzenetére
en sem erzem hogy gyenge lenne a wd.. soloban tolom vele ,jelenleg act 2,5 nel tartok infernon.csak most megalltam goldot farmolni ja es annyira nagyon sokat se halok.neha elit pakkok izzasztanak meg ,de azok is csak akkor.,ha olyan komboval jonnek ; pl a fastert nagyon nem csipazom visszarantassal parositva
hmm..
-
Djuree
félisten
válasz Helmoras #26637 üzenetére
mert hülye vagyok, mindig ki akarom rakni, de elfelejtem, meg amit felveszek beteszi oda, azt meg ottfelejtem mindig de minden ilyen játékban ez van, félig tele van az inventorym felesleges dolgokkal
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ja, ma megcsináltam a naked lust achievementet.
Meztelenül "öltem meg" Cydiat.Király volt. Level 59-en 9 dps.
⭐ Stella
-
WayneGace
őstag
válasz ooooobi #26648 üzenetére
Act1-ben nekem is volt 1100 mannám és 58 mana regem. És jól elvoltam vele. Csak ahhoz, hogy act2-ben ne fél napig lőjek egy elitet, hogy végre észrevegyem, hogy csökken a hp-ja, muszáj volt rámennem a dps-re és armorra. Most van 770 mannám, és 33 mana reg. Amíg act1-ben még alig használtam poison dartot, most az lett a főfegyverem. Igaz 2.04 az attack per secem és 30% critical hit chance. Így a poison dart is nagyon jó. Viszont az vicces amikor shine miatt kaptam 2,4 attack p secet és köpőcsövezés közben is csökkent a mannám. .)
BestSecret invitációt privátban adok.
-
ZetorGumi
addikt
Üdv.
Nincs valakinek egy Guest Pass-ja? Ki szeretném próbálni, mielőtt megveszem a játékot.
Köszönöm szépen.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Jokes67
tag
Sziasztok!
1 kérdés: stabilok a szerverek mostmár?be lehet lépni bármikor?mert akkor megveszem ha igen... -
Jokes67
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Nesti
tag
Valakinek nincs majd kedve Infernon tolni..?
Van egy monk-om, ehhez kéne valami jó párosHa valaki szeretne az csak vegyen föl...csak irja oda hogy ph-ról, kitudja ki akkar ránézni az accomra.
Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P
-
-
-
Jazz
veterán
válasz Nordic #26633 üzenetére
Egyetértünk. Van egy 60-as Wd-m. Miután kész lett, ment is az örök vadászmezőkre.
De kicsit kiegészítenélek: iszonyat DPS-t tud tolni, és most nem a köpőcsőre gondolok (az lófütty normális játékon). Újragondolva a skilljeit....nos olyan brutál területi DPS-t oszt le, hogy eszméletlen, mivel rengeteg aktív skill-je van, amit belhet kapcsolgatni, és még manád is marad, és a signature spell-jei meg eszméletlen durvák a wizardéhoz képest.
Egy gond van vele: Semmi védelme. Nekem ez fájt a legjobban. Wizával lehet taktikázni, még ha csak fél mp-re is de fagyast, meg diamond skin még ha csak 1 ütést is bír ki. Ezzel a kettővel lehet operálni. Meg ott a force armor, stb.
Én a Wd-re nem találtam normális védelmet, ugyan azt a cuccot adtam rá mint ami wizzen volt, és folyton haltam vele. De lehet én voltam csak a béna. Kíváncsían várom az ötleteket a Wd-sektől.
Kieg.: ugye a védelm az állatai lennének, de azok 1 hit-ek, így egyedül maradtál egy rakat mobbal. A graps of death van egyedül ami területre hat és lassít, de azt meg nem tudod úgy elnyomkodni mitn a wiza a blizzardot. De biztos van valami jó és hatásos build, csak nekem nem volt kedvem tovább kísérletegetni.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Bird
addikt
Vegyetek fel, lvl60-as barbi lennék 11,5k sebzéssel és 28k lifelal....
Bird - horvathszabi#2762
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Zan
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem adni egy checkpointot az act 2-es inferno-s manócskához?
Minél jobb, annál jobb!
-
Asbee
veterán
-
őstag
válasz kennystyle #26686 üzenetére
Hát nagyon kifogtad a hülyét, aki ezért 4millát adott. 40ezret sem ér
-
sith7
nagyúr
válasz Cingáriusz #26688 üzenetére
+1
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Cingáriusz #26688 üzenetére
a hasonlókat várom szeretettel majd RMAH-ban
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Asbee
veterán
válasz kennystyle #26692 üzenetére
Te ugye csak magaddal akarod elhitetni, hogy ez ennyit ér?
-
-
LucifeI2
őstag
-
WayneGace
őstag
válasz kennystyle #26686 üzenetére
Olcsón?
Lehet, hogy ah legjobb üzletét csináltad.
Negyed ennyiért ötször jobb csizmát vehetett volna.
#26696) LucifeI2
Az összes ilyenen van attack speed és movement speed és jobb is, mint azon, ráadásul ez lv60 és többet is ad, set is és olcsóbb is.[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
MODERÁTOR
Ki hallot már erről? Gyerek ma General chat -en linkelt egy monk fegyvert, lila szín és 100k dps -sel. Amúgy kék volt a cucc, meg lehetett nézni. Majd kivétellel kidobott a kliens. Hacks ftw?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest