Hirdetés
Aktív témák
-
Alg
veterán
Hm... az a vicces, hogy összeszedegettem 1,7 millát már, és nem nagyon látok olyan cuccot amire érdemes lenne elköltenem...
Fegyvereket is nézegettem, de gyakorlatilag 3 milla alatt semmi - pedig a mostani csak egy sima kék kard 128str-el meg 770dps-el
Azt hiszem megy az act1 farm tovább...(ha kicsit odafigyelek 1-2 halállal megúszom elejétől a végéig )
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
1,73 milláért van egy skull grasp gyűrű kint, az megér annyit?
4% crit, 148STR, 152life on hit, +22-43 dam, health globe bonus 300 körül, meg 3% extra dam elitek ellen...Mondjuk nekem elsősorban valami vadállat bökő kellene, lehetőleg jó sok life on hit-el
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Tom5
addikt
Megvolt Diablo Hell-en, semmi értelmeset nem dobott. Akkor meglessük Infernot + farmolunk.
-
Kasya
nagyúr
AFK farm: Nightmaren siman megy. Ami gond, az a durability. Az utesektol is csokken, igy kb 3 orat lehet max egy helyben hagyni. Ezalatt 50k korul jon be penz. MF cuccokkal tobb...
-
Jazz
veterán
válasz D1Rect #25849 üzenetére
Zárt kék ajtó mögé? ha átmész az ajtón, nem lő a hidra, csak ha te is ott vagy. Vagy ezt hogy?
Olyan nincs hogy lehetetlen. Én mobot nem hagyok ki. Annak semmi értelme ha skip-elem az összes nehezebb elit-et. Pont azok dobnak a legjobban.
Az az inferno nerf 3.00% dmg convert to life, az tuti hogy 80%-al nerfelték, és nem pedig 80%-ra? (de jó is lenne)
free your mind
-
félisten
De lő. Egyszerűen leteszed az ajtó mögé és megöl bármit.
Ötös NV volt végig rajtam Act3-ban, van olyan elite pack ami félperc.
Ha teleportáló sebezhetetlen mobok ütenek úgy hogy a célpont a képernyőn sincs azzal nem fogom magamat szívatni."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
lakisoft
veterán
-
törölt tag
A wizardnal a life on hit h mukodik? Tegyuk fel az egyik bot ad 120 / hit. Az oke ha bladdel odacsapok egyet, akkor az 120 life, de mi van ha desintegralok (most nem jut eszembe a.helyes skill nev)?
-
őstag
Hogy a francba tudtok milliókat összeszedni? Nekem még soha nem volt 250ezernél több pénzem, pedig AH-ban sem költök soha 30-40ezernél többet egy cuccra.
-
atidzsiforc
őstag
válasz Cingáriusz #25868 üzenetére
Vettem vit+allres cuccokat 10-20k goldokert, hogy ne verezzek el inferno act1-ben (ugye a folyamatos halas miatt sok gold elmegy javitasra), es azota megallithatatlanul tudok farmolni. Tegnap este ota 940k gold jott ossze. Goblinokat nem tudom egyedul leutni, mert a dpsem lement 12-rol 6k-ra az alacsony koltsegvetesu tankositas miatt, de 5os valor stackel szepen jon a gold.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
WayneGace
őstag
Titkos pálya. Tegnap megvettem a helles herding staff-ot. Móka, kacagás, rögtön dobott is egy legendaryt. Perszen nem ér semmit, de mégis lgendary. Ma megvettem az infernora. Elit macit kb.1 0 percig lőttem, lement a hp-ja tíz százalékra, mnionjai sebezhetetlenek voltak. Két halál után rögtön visszatöltötte. Sima virágokkal és pónikkal nincs gond, de az elitek kb. act3-4es szintűek.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Huma
addikt
Azt tudja valaki, hogy pontosan hogyan csökken a sérülés mértéke?
Pl az armor csökkenti az összes sebzést. Fizikait és mindenféle mást is (tűz, villám, stb). Aztán ebből a csökkentett sebzésből jön le az adott ellenállás?Pl van 50% armorom és 50% tűzellenállásom. Sebeznének rajtam 100-at. Akkor ebből először 50 majd 25 lesz? Vagy pl barbár esetében mivel alapból 30%-al kevesebbet sérül 70->35->17,5?
Vagy esetleg fordítva. Először a rezisztencia aztán armor?
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Djuree
félisten
"Annak semmi értelme ha skip-elem az összes nehezebb elit-et. Pont azok dobnak a legjobban."
ebben a játékban ez pont nemigaz bármi dobhat bármilyen cuccot. D2-ben is néha hordókból estek olyanok hogy beszarás, a durva moboktól meg általában semmi. ahogy itt sem.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
mephi666
nagyúr
válasz Djuree #25874 üzenetére
ja, nagyobb dögök általában nekem kékeket és ratyi sárgákat (1-2szer véletlenül jobbat) dobtak... a tegnap linkelt 2. legendary-m mondjuk inf act1 leo kör elején esett egy mezei fehér csontiból... gondolkozok, hogy átmegyek valahogy inf act3-ba (tegnap már kevesebbet haltam act2-ben az upgrade-eknek köszönhetően), mert ott a tetőn van bőven kommersz monster és a multi shotom azért tarolta már szépen act2-ben is a kicsiket... kull-tól félek azért kicsit meg belial-tól (ott főleg a nagyot ütő, villámgyors gyíkjai miatt... azokat is tépi a multishot, de 1pillanat alatt a nyakamban vannak meg rejtőzködnek is)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Alg
veterán
Tegnap Leorictól butcherig+1 5 valoros butcher runnal szedtem össze kb 1,3 millát, + cuccok AH-ra...(a run alatt pl. esett vagy 10 rare, ebből 2-3 eladható, 3 manóval is találkoztam)
-
mephi666
nagyúr
mennyi a gf-ed? nekem 5ös buffal hell act3 cirka 2óra volt és tisztán 300k... egy 4/1ről indított nyugis leo run pedig (átlag 3-5 buffal) kb 50k tisztán és 20perc... leo->butcher mondjuk időben lehet annyi, mint act3, de akkor is 1.3milla?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Nordic
Közösségépítő
Én minden nap végig rohanok Leo-tól Butcherig infernon, és 600k-nál több sose jön össze, pedig nekem is megvan az átlag 3 goblin. Nála biztos van mf vagy gf, mert simán ez nem jön össze.(a cuccokról csak annyit, hogy engem simán utál a játék, még a rare98%-a is hulladék ).
-
válasz Nordic #25881 üzenetére
Nekem se dobott meg semmit butcher runokon, ugy hogy mindig 5x valorral erek oda. Talan egy valamit tudtam eladni 50k-ert. A 600k az alom . Mennyi ido alatt vegzel egy ilyennel?
szerk: amugy rengeteg rare-t dob, volt olyan hogy szetutok egy bosst, es 2penz, 3 sarga, ennyit dobott ossz. De mit csinaljak ha level 55-60as 250dps fegyvereket ad?
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
mephi666
nagyúr
én is infernora értettem: minimális gf+valorral szerintem leo->butcher olyan bő fél milla+cucc lenne nekem, ha kipucolnék teljesen mindent, ami csak útba esik... több esik amúgy tényleg, de nem egetverő a különbség: előferdülnek 1-2 goldos dropok is, viszont vannak már 1300-1400-ak: kisebb fokozatokon ilyeneket nem nagyon láttam (de nem akkora a különbség, szerintem amiatt, nehogy megborítsa a kereskedelmet: nehezebb szinten talán csak a nehézség miatt van kis plusz "jutalomból")
ui: szerintem csinálok egy kisebb statisztikát, amit megtettem már szombaton, amikor haver hell pónilandet farmolta pénz miatt, én pedig act3-at... szakaszokra bontottam bossonként, jegyzeteltem, hogy melyik szakaszon mennyiszer kellett batyut üríteni, mennyi manó volt, mennyi volt az aktuális zseton, gf, mf, rare, stb... persze időpontokat is írtam... mondjuk 10szer lenyomnám, akkor már egy közelítő becslést lehet adni... akár közösen is össze tudnánk dobni egy ilyet, csak egy jó exceltáblát kell rittyenteni hozzá és felfrissíteni az újabb adatokkal
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Az fura, mert nekem most lett 54 es a barbarom es ez idö alatt 1millat szedtem össze. AH ban nem voltam eddig, csak vendortol tettem nagyon ritkan valamit.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
killerjohn
addikt
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Djuree #25874 üzenetére
Teljesen igaz, kiskarival tegnap (~ lvl 29) fehér mobból esett ki egy - amúgy még a széttörésből is semmit adó és egyébként is totál használhatatlan - legendary...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-conrad-
addikt
Látom goldfarm tippek vannak, tegnap vettem kb. 200k goldból olyan 210%os goldfind geart, ezt a 200k-t visszahoztam vele kb. 20-30 perc alatt royal crypts váza-runokkal. Nagyon easy, nincsen mob csak 1-2 ami kibújik a falon lévő sírból vagy amelyik előmászik ha összetöröd a kriptát, de az sem mindig, azt meg megfogja a templar és 2-3 lövéssel le lehet szedni. (annyi, hogy nekem 5k hp-m van kb. a goldfind gearben így nem hagytam megütni magam)
Közvetlen teleport van oda, másfél perc alatt ki lehet takarítani a szobát, esik kb. 10-18k gold meg 1-2 kék, utána town portal - logout - resume game - mehet újra.[ Szerkesztve ]
-
-
Bird
addikt
megáll az eszem....50 db guest kódot árul 0,5k-ért darabját, 0 napos reggel. Vajon itt szedte össze előtte karitatív módon a FREE passokat egy másik reggel?
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz maross #25891 üzenetére
akkor egyelőre megcsinálom magamnak poénból, aztán questenként frissítem 1-1 perc alatt... idővel majd kirajzolódik, hogy átlagban, hol/mi/mennyi... időre is lehet akár szűrni meg azt is ki lehet belőle venni azonnal, ha blizzard borítja a sémát és act1/4 helyett act1/7 lesz a tuti hely, vagy bármi nem kell szerintem előröl kezdeni, csak töltögetni folyamatosan
-
Huma
addikt
Most, hogy jobban átgondoltam rájöttem, hogy a dodge sokkal jobb mint a block. Az előbbi 100%-át elveszi a sebzésnek míg a másik csak max pár ezret ami infernón nem sokat ér. 20e helyett 15e sebzés pl.
Amúgy a kérdés itt is adott. A block esetén már az armor és a resist által csökkentett értékből vonódik le a pajzs sebzésfelfogó értéke vagy pedig a teljes sebzésből? Mert az előbbi esetben mégsem olyan rossz.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest