Aktív témák

  • Andie

    őstag

    válasz Cadal #18808 üzenetére

    Áhá, értem! Akkor korai még nekem ez a békás dolog. Majd rájuk lesek 17nél, ahogy írod. A Shiftes támadás nekem is megvan, nyilván, anélkül ide-oda rohangál a WD-m, mert nem mindig találom el az ellent az egérrel :) Amúgy eddig egész jó ez a kari, nagyon élvezem, a barbárnál lényegesen izgalmasabb. Ott kicsit zavart, hogy minden kardcsapás olyan volt, mintha dinamitot robbantgattam volna.

    asound: Próbáltam ezt a firebatot énis. Igazság szerint mostmár igy, rúnázva elég hatékony, főnökök ellen. Eléggé lecsapja a manát, kb 5-6ot tudok elereszteni, de az általában végez is a bossal. Mezei szörnyek ellen nem túl jó, mert sokan vannak és kevés a mana. A Hauntot próbálgatom, megintcsak bossok ellen, nem elég hatékony a tapasztalatom szerint. Látom én, hogy a kék cucc kiindul belőlem, és elkezdi szivni az ellen életét, de elég lassan. 2-3 firebat hamarabb kinyirja. Gondolom ezis javul majd idővel.
    A kutyarobbantást nem próbáltam még, hatalmas lehet :) Rúna adja?

    Gorneck23: Hogyne játszottam volna :) Évekig!! Volt, hogy fél évre letettem, aztán megint toltam hónapokat, napi 20 órában. A nekróra gondolsz?

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Aktív témák