Új hozzászólás Aktív témák

  • rayoliviero

    veterán

    válasz cekkk #27507 üzenetére

    Nem kaptam a nagyker által kiállított szakvéleményt. Csak megmutattak, nekem egy papírt, amiben egy annyi volt, hogy "teszt ok". Állítólag ezt küldte a Mobilx-nek a nagyker. Ez is elég érdekes, hogy ennyit írnak csak, hogy teszt ok. Akkor komoly nagyker.
    És tegnap, amikor másodjára leadtam az alaplapot, hogy küldjék vissza a nagykernek, az új munkalapra is a az első leadás dátumát írták (03.14). Ezt itthon vettem észre. Ezt azért csinálták, hogy ne tudjak reklamáli a fogyasztóvédelemnél, hogy már másodjára kellett leadnom, mert elsőre visszajött test ok-val a hibás alaplap. Így most olyan mintha egyszer lett volna leadva. De erről 3 munkapalom van ugyanzzal a dátummal.

    daa-raa: Ez az alaplap semmilyen körülmények között nem működik. Ki lett próbálva 4 procival, 4 táppal és 4 memóriával, több videókártyával, Cpu-ba integrálttal stb. És a hiba egyértelmű, elindítod és kép nincs. Rögtön kiderül, bármilyen körülmények között használod. Ha az alaplap jó lenne, akkor 2 szerviz nem állítaná, hogy márpedig ez rossz. Mondták a szervizek, hogy nyugodtan hívja fel őket a Mobilx, ha ennyire nem hiszik el, hogy az alaplap rossz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák