Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Melyik öntözéstechnikai céget tudnátok ajánlani Debrecenben, melyik a legjobb árban és minőségben? Csak az anyagot venném onnan, a munkát saját magam/más csinálná.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
-
SOAD19
addikt
válasz #05304832 #134201 üzenetére
Röviden, tömören. Hányinger, az a műsor. Volt hogy én is belenéztem mostanában, nem értem, hogy hagyhatja a csatorna, hogy ezt művelhessék. Azt nem tudom felfogni, hogy az ilyen embereket, műsorvezetőket nem vetik meg a rokonai, ismerősei, barátai, akik hatására nem vállalna be ilyen aljas melót.
-
zsolti1debre
tag
oda ne menj! cápák, bőrrák, redneck-ek!
-
SOAD19
addikt
válasz zsolti1debre #134205 üzenetére
Az agresszív, fojtogató kengurukról nem is beszélve:
[link]
Bár, ha van a kollégának némi önvédelmi alapismerete, akkor nem szóltam. -
Shokkolo
addikt
Nekem is lenne egy már nem használt 4.gen konfigom eladó sorban, de amennyire tudom abban csak pentium cpu van (bár egy i5 10k ? )
Előszedem, átnézem, és ha minden rendben vele felrakom ide hátha érdekel valakit.
Cserébe van hozzá kivánság szerint SSD/HDD/VGA... komplett"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Cs1csó #134211 üzenetére
Pedig egy 4. gen i5 -el még vígan lehet játszadozni is
Ha jóm emlékszek, van egy 1030GT benne, még a pentiummal is ment az Assasins Creed BFBarátnőm volt gépe, de mikor ideköltözött vettünk neki helyette egy notebookot.
este előszedem és megnézem."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Cs1csó
félisten
válasz Shokkolo #134212 üzenetére
Persze az még okés, de mint írtam a C2D-nek már nincs pénzben kifejezhető értéke és ezeknek pedig így értnek 10k-t.
Ez van amikor egy AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core 3.1GHz AM4 24k boltból. -
Calogero
addikt
Eladóak az alábbi eszközök:
ASRock J3710-ITX
SK hynix 2x4GB DDR3 1333MHz HMT351S6BFR8C-H9
Chieftec CDP-085ITX25 000 Ft
-
nagyúr
S.O.S.! Még mindig keresek Xbox 360-hoz eredeti Kinect Sports 1 lemezt!
-
EXIEZ
senior tag
Eladó cuccok:
EREDETI Gyönyörű, karcmentes Emporio Armani AR2448 férfi acél karóra -
37000-> 36000FtÚJ Aftershokz Trekz Titanium Red Vezeték nélküli fülhallgató - Bone Conduction -
17500-> 17000Ft!!ÚJ Xiaomi Youth Sport (LYXQEJ02JY) vezeték nélküli bluetooth fülhallgató -
7500-> 7000Ft!!Fitbit Flex aktivitásmérő, okoskarkötő - 7000Ft
Német egyhengeres pumpa - 7Bar max. - 1500Ft
Újszerű TCM taposógép / lépcsőzőgép - 7500Ft
Könyvek
Eladó új, szép állapotú könyvek, könyv borítós árának 50%-ában
Lista:Naomi Wood - Mrs. Hemingway ( fóliás )
Khaled Hosseini - Papírsárkányok
Philippa Gregory - A sötétség rendje
Jojo Moyes - Álmok nyomában
Catherine Anderson - Indián varázs
Marozsák Szabolcs - A női önbizalom titkos tükre
Günter Grass - A bádogdob
Howard Jacobson - Shylock a nevem
J.R.R Tolkien - Kullervo története
Vivien Moss - A szabad akarat játéka
Nina Laurin - Megsebzett lelkek
Erdész Róbert - Colossus -
hentes555
senior tag
Ha valakinek kézfertőtlenítő kell:
Ez a kis zselés van a Fórumban levő DM-ben a pénztárnál, 350 Ft
500 ml-es Hospi sept kézfertőtlenítő a vasúton van egy 100-as, abban 1450 Ft
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
hentes555
senior tag
válasz Zsoleszhun #134218 üzenetére
Ha a polcon esetleg elfogyna, van a pénztárnál is kitéve.
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
Cs1csó
félisten
válasz Zsoleszhun #134218 üzenetére
Remélem aki jó drágán akarta adni arra RÁROHAD.
-
Cs1csó
félisten
válasz Zsoleszhun #134221 üzenetére
A MOL-os 2000Ft/liter áras lesz (kezedésnek 2 literes kiszerelésben és a kutaknál is kapható.
Amúgy nekem már hámlik a tenyerem mondhatom, hogy nagyon igyekszem. (van pár családtagom akik miatt aggódom, én ha lehetne valahova karanténba menni én akár már túl is esnék rajta)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ez igen
(Erste)Szép jó világ lesz ha valaha is vége ennek az egésznek
Jön majd minden export cuccra vagy 10-20% áremelés[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zeon.hu
nagyúr
Keresek:
Jó állapotú kenyérsütőt.
#?*@&!
-
kungzi
veterán
Üdv
A Samsung Store meddig van nyitva a Fórumban? Nyitva van egyáltalán? Köszi a választ
-
bul07
nagyúr
válasz #05304832 #134231 üzenetére
Azon vitáznak hogy csökkentsék e a termelés, egyenlőre egyik fél se csökkentette, de ha megegyeznek akkor ugrik az ára, ha meg lecseng a vírus beindul a kereslet se perc alatt ugrik megint 400 környékére
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lamiki
senior tag
válasz bul07 #134225 üzenetére
Már nem csak lesz, hanem van is. Kereskedelemben dolgozok, amelyik nagyker még nyitva van, az emeli szépen felfelé az árakat, a gyenge forint és a beszerzési, szállítási nehézségek miatt. Szerszám nagykerek, törlik az elért kedvezmény kategóriákat, megszüntetik a mennyiségi kedvezményeket.. Nagyon sok nagyker már csak KP-ra vagy előre utalásra ad. Amelyik nem web áruházas, hanem személyesen kell menni 1-1,5 órás várakozási idők is vannak, a korlátozások miatt. Aki pl ősszel, vagy most kezdett bele egy építkezésbe, az irgalmatlan plusz költségekkel kalkulálhat.
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
adorjant
őstag
Sony Xperia XZ2 mobil eladó!
Snapdragon 845 proci, 4/64gb kivitel, doboza is megvan.
Gyári smartcover és egy új üvegfólia jár mellé.50000ft
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz adorjant #134237 üzenetére
Keresnék asztalost.
Egy kisebb munka lenne, de sűrgős, butorlapbol kellene egy mosdó alatti szekrénykét keszíteni
Tudtok ajánlani valakit?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
zeon.hu
nagyúr
Szoboszlón Rossmann, 50 ml kézfertőtlenítő, 800 Ft, kb 30 db van még.
#?*@&!
-
Ádám16
addikt
Kerékanyát honnan érdemes venni szerintetek, ahol nem Unix áron adják, és tutira van készleten?
-
Cs1csó
félisten
-
bobace
addikt
Valaki tudja esetleg tapasztalatból, hogy hol lehet kapni babakocsi kerékre gumibelsőt a városban? 10 colos. A neten találok, de 2e minimum rendelés és/vagy ezerxszáz kiszállítás nem túl baráti egy 800Ft-os cumóért..
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
mezis
félisten
válasz bobace #134243 üzenetére
Gumi ragasztó készlet ?
Én sok évvel ezelőtt a miskolci Auchan-ban vettem.mezis
-
bobace
addikt
válasz sto1911 #134244 üzenetére
Köszi! Holnap lesz nekik elvileg, majd még hívnom kell őket.
mezis: van itthon, de hát ez úgy kiszakadt, hogy egy 5 Ft-os nagyságú lyuk van rajta, 10cm-es szakadással...a külsőn semmi nyom, lehet túlfújtam.
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Tegnap beadta az unalmast muterom 20 éves tv-je, mikor, ha nem most, ugyebár...
Valami alsó kategóriásra lenne most keret, olyan 60k környéke. Van valakinek valami best buy tippje? Az edigitalnál, ezt néztem ki, és jókat is írnak róla, ráadásul a gari idő miatt is szimpatikus: [link]
Vagy van az okosabb testvére 15k-val drágábban. Mennyire lehet körülményes, egy ilyen árazású tv-n böngészni. Sokat szokott muterom yt-os videókat bújni, legtöbbször egy kb. 4,5" körüli telefon kijelzőn. Ezért, lehet érdemes lenne megvenni az okosítottat, amennyiben használható minőségű, ez a funkció. De, ha van más tippetek, azt is szívesen veszem.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz SOAD19 #134247 üzenetére
HITACHI tévéket ne hagy ki, 5év garancia van rájuk, és a képük se olyan rossz, egyes vélekedések alapján hozzák az alsó kategóriás Samsungok kép minőségét
-
Wajk
addikt
válasz SOAD19 #134247 üzenetére
ebben az árkategóriában én lehet inkább megvenném a "butábbat" és egy boxot vennék hozzá. Nagyon sok 100K alatti TV-n szenvedés a Smart rész. HDMI-re rákötve nagyon könnyű használni. 15K körül már normálisakat ki lehet fogni. És ha avulás lenne akkor is elég a boxot upgradelni.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest