Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz SOAD19 #133050 üzenetére
Sima gyűlölködéshez vezetne, emlékszem mikor jártam Miskolcra a miskolci buszon meg a Böszörményieket utálták akik baxtak a saját helyközi buszaikkal menni hanem felszálltak a távolsági miskolcira is.
Józsára sokan kiköltöztek akiknek egy debreceni családi házra már nem futotta de egy panelre valónál több pénze volt, mindenki autóval jár sok család kettővel is most meg megy a vakarózás.
Lehet 1000Ft-os benzinár kellene és szellősebbé válnának az utak. -
SOAD19
addikt
válasz customer114 #133052 üzenetére
-
-
Zola007
veterán
Itt most nem a családos topiktársakra gondolok, hanem akik rendre egyedül ülnek az autóban, nekik mondjuk azt is lehetne, hogy akik minden nap azonos útvonalon, azonks időben mennek kocsival, összeszerveződnének valamilyen médiumon keresztül és együtt utaznának, legalább időnként.
Amolyan helyi telekocsi.
Csak ehhez általában több ész, kevesebb önzés és csipetnyi kompromisszum kellene.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
copass
veterán
-
Cs1csó
félisten
válasz copass #133058 üzenetére
igen a Nánásiakról el is felejtkeztem, utaztam már oda is busszal, és Böszörményben az utasok nagy része leszállt.
A Debrecen - Sátoraljaújhely járatra kitalálták, hogy aki pl. Bocskaikertbe vagy Hajdúhadházra menne csak annak a jegyáron felül valami plusz pénzt kell fizetni + nem mellékesen nem áll meg mindegyik megállóban csak a főtereken.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Akkor mi lenne veletek Romániába ott még buszjárat is ritka nemhogy álló hely
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz SOAD19 #133061 üzenetére
Villamossal jól elvannak látva
Szomszéd házaspár villamosvezetőként dolgozik váradonNyár végén ősszel kiadták az utászt hogy 150Kg alá kell fogyni a vezetőknek mert máskülönben mehetnek
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Csöves
őstag
Usába 60 éve így járnak melóba, heti kocsiváltással.
Aquila non captat muscas.
-
nagyúr
válasz Zola007 #133056 üzenetére
Hát van néhány józsai ismerősöm, aki inkább járna egymaga 2 kocsival, mint hogy beüljön más mellé. De persze ellenpélda is van.
A megoldás inkább a normális tömegközlekedés lenne, be kéne sűríteni a buszjáratokat, főleg a korai és a késő esti időszakban. Este 9 után tudtommal nagyon nem is lehet kijutni busszal Józsára. -
Sanki
addikt
válasz Aryes #133065 üzenetére
Hiába sűríted a buszokat, ha ugyanott állnak majd egymás után a dugóban.
Ez akkor lenne jó, ha a folyamatos haladás biztosított lenne (mint pl. Pesten a sok buszsáv a kritikus helyeken).
Én is szívesen járnék busszal, de reggel nem akarok 40-50 percig utazni, ami busszal lehetne 20-25 perc is, délután meg megint akarok a megállókban 15-20 perceket állni, mert késik a busz (vagy teljesen kimarad).[ Szerkesztve ]
-
Csöves
őstag
válasz zsolti1debre #133064 üzenetére
Ditroit, autógyárakba így járnak a mai napig.
Aquila non captat muscas.
-
nagyúr
válasz Sanki #133066 üzenetére
Pontosan így, ahogy írod. Buszsáv kellene, vagy esetleg buszból vezérelhető lámpa, mint a 19-es vonalán, a színház felől a Csonkatemplom felé csak akkor vált a lámpa zöldre, ha a sofőr megnyomja a távirányítót. Csinálhatna magának zöldhullámot, akár automatikusan is. Valamelyik amerikai filmben láttam, hogy van ilyen vezérlője pl a tűzoltóknak.
-
Zola007
veterán
válasz zsolti1debre #133064 üzenetére
Sok északi és nyugati országban rájöttek már erre.
Sok helyen a cégek támogatják kedvezményekkel azokat, akik közös járművel járnak be dolgozni (pl. dedikált parkolóhely, emelt útiköltség támogatás, stb)#133057) zolikaDB
Nem igazán tudnának rajta fogást találni, mert nem számlás történet mint az über
oszkar telekocsi is működik vígaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kungzi
veterán
Üdv
Tudnátok nekem ajánlani egy jó éttermet vasárnapi svédasztalos ebédre? Születésnap lenne ott tartva. Köszönöm
-
SOAD19
addikt
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Valakinek nincs esetleg a fiókban egy fölösleges AA-s akkutöltő, amit egy pár napra kölcsön tudnék kérni?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
Morgal
aktív tag
Sziasztok!
Eladó Cooler Master számítógép ház - 5k
Érdeklődni privátban! -
schulc99
aktív tag
Eladó 2 db Sony Xperia U ST25i.
Az ár megegyezés kérdése.
A két mobilt egyben szeretném eladni és természetesen adásvételi is írok róluk.Érdeklődni privátban lehet.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Peti78
őstag
válasz Aryes #133065 üzenetére
Elsősorban azért nem járok tömegközlekedési eszközzel dolgozni, mert nem vagyok hajlandó ezzel a rengeteg ápolatan, büdös, szájszagú, cigiszagú bunkó emberrel együtt közlekedni. Majd ha ezeket az embereket kiszűrik, akkor veszek bérletet.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Papaj x
senior tag
Egy kedves cimborám E46 320ci-je, 2.2 170 lovas kabrió.
Kell vele foglalkozni, de jó alap, s ezt az ár is mutatja. (inkább idő, mint pénz, ha van szakértelem hozzá)
Ára 1.2m, privátban képeket tudok küldeni."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
bul07
nagyúr
válasz Peti78 #133084 üzenetére
Beszélgettem én már nagy Merciből kiszálló büdös szájú emberrel
Mondjuk nekem mint nem dohányzó minden dohányzó kellemetlen szagú(persze nem azok akik napi 5-6 szálat szívnak, mint keresztanyám, mert azokon annyira még nem érezni, egyszerűen már a kezük is büdös és azt le se tudják mosni be van ivódva)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Cs1csó #133093 üzenetére
Dohányzó nőket még bottal se piszkálnám meg
Persze tizenéves koromba én is kipróbáltam pár hétig hónapig a dohányzást
De egyik óra közötti szünetben csináltunk egy versenyt hogy 100-as multit ki tud hamarabb elszívni rendesen tüdőzve, na az betett nekem, minden bajom lett még fél órával később is szédelegtem és majd szétszakadt a fejem
Ott akkor végleg abbahagytam( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Peti78
őstag
válasz copass #133090 üzenetére
Egyetértünk.
(#133091) HANDO88 Köszi, gondolni sem vagyok hajlandó rá.
(#133092) bul07 A buszon több a büdösszájú.
Az, hogy sok igénytelen, mosdatlan ember utazik a buszon és a villamoson, az tény. Ahogy tény az is, hogy sok bunkó is igénybe veszi. Hét éve nem utaztam egyiken sem,vagy bringázok, vagy kocsival megyek.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
bul07
nagyúr
válasz Peti78 #133095 üzenetére
Mostanában és se buszozok sokat
1994 szeptembere és 2001 tavasza között busszal jártam iskolába, első két évben csak 15Km oda majd vissza, további években 25-30Km oda majd vissza
Van emlékVolt hogy annyian utaztak a buszon hogy a vállamon is ültek, de tényleg tömegnyomor
Volt hogy kiszakadt a hátsó felfüggesztése a busznak két falu között, gyalogoltunk vagy 7Km a iskoláig utánaVagy volt hogy nagy generálról frissen visszakapott buszt tesztelte sofőr olyan gyorsan mentünk hogy kiakadt a kilométer óra de még gyorsult tovább
Volt egy sofőr akit visszarángattak, vég stádiumú rákja volt, na az aztán
Volt hogy ijesztgette az öreglányokat, kanyarba az utolsó pillanatba rántotta a kormányt mintha le akar volna szaladni az útról
Vagy szált fel a jónép de nem fértek fel, hátra szolt hogy menjenek hátrébb, nem mentek, ekkor szolt hogy várjanak kicsit becsukta az ajtót majd előre ment kicsit satu fék majd hátra és megint, lett is helyDe én szerettem buszozni
-
törölt tag
válasz HANDO88 #133087 üzenetére
Keress rá.
Attól még egyetértek vele, holott van dohányzó kollegám, akiről nem tudtam sokáig, hogy az.
És volt dohányzó kollegám, aki a tiltás ellenére is a munkahelyen dohányzott (nem kőműves munka).
Nehéz kérdés a tömegközlekedés.És sok mindenben egyetértek Peti78-al. Nem azért, mert mit dolgozik, meg milyen a szaga. Az itt olvasottak alapján ítéltem meg, mert nem ismerem - és nem is tömegközlekedtem vele még soha
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest