Új hozzászólás Aktív témák

  • keccsa

    aktív tag

    válasz mezis #106844 üzenetére

    Legalább ragaszkodjunk ahhoz a kevés igazsághoz, amit ez ügyben tudni lehet! Nem a BKK tett feljelentést ISMERETLEN TETTES ellen, hanem a TSM! Tette ezt azért, mert olyan komoly támadás érte a rendszert, ami olyan szintű és hatású volt, ami miatt az egész T-csoport kiberbiztonsági szabályzata értelmében ezt már meg kellett tennie! Amiről senki nem beszél, hogy más cégekek, bankokat, stb. érő hasonló támadások is ugyanilyen feljelentéseket és vizsgálatokat vonnak maguk után, amelyekben szintén vannak kihallgatások és letartóztatások. Ebben nagyon kis hal a srác, gyakorlatilag belekeveredett, de a támadást nem ő követte el, ő csak rosszkor volt rossz helyen, ráadásul világgá is kürtölte a hülyeségét, így nem tudom, hogy mire számított.

    Az előbb valaki hasonlatot mondott a srác ténykedésére, amit én inkább így mondanék el:

    A srác átmászott a kerítésen, körbejárta a házat, majd észrevette, hogy nyitva van az utcáról nem látszó hátsó teraszajtó. Írt egy értesítést a háziaknak, hogy nyitva az ajtó, melyet bedobott a postaládába, de ezzel a felfedezésével teleplakátolta a várost is! Miért gondolta azt, hogy senki nem kérdezi meg, hogy ugyan mesélje már el, hogy miért mászott be más portájára?

    A történet része az is, hogy azt a hátsó ajtót viszont nem a háziak hagyták nyitva (na jó, lehet, hogy csak egyszer volt "ráfordítva a zár", és nem volt rács sem az ajtón), hanem egy betörő, aki a srác előtt járt a házban...

    Mindenki magának hülye!

Új hozzászólás Aktív témák